OSULI PALJBU PO JELENI I MARINKOVIĆU, NISU ZNALI ŠTA IH JE SNAŠLO: Kako možeš da ga ljubiš posle Miljane Kulić?!
Foto: Printscreen/Happy

HAOS

OSULI PALJBU PO JELENI I MARINKOVIĆU, NISU ZNALI ŠTA IH JE SNAŠLO: Kako možeš da ga ljubiš posle Miljane Kulić?!

Rijaliti -

Jelena Ilić i Ivan Marinković nisu mogli da veruju šta ih je snašlo u vili "Parova", nakon raskola Ivanovih fanova i Jeleninog porodičnog loma uživo. Posle svega, oglasila se i Ivanova sestra kojoj je takmičar izričito tražio da se ne javlja u rijaliti.

"Imam problema zbog tvojih dugova, ne mogu da kažem o kome se radi javno. Imam velike probleme zbog tebe", govorila je Teodora.

"Šta imaš problem zbog 300 evra, ja imam dogovor. Imao sam dug od 2.000 evra koji je rešen", nadovezao se on.

Njegov advokat Rade Todorović takođe je negodovao:

"Nakon skrinšotova i video snimaka, sve bi ti bilo jasno. Opet ponavljaš grešku, moraš malo da slušaš i da ne budeš brzoplet. Teodora je u pravu, a Tanja laže. Fanovi su kivni jer su saznali informacije o Ilićevoj koje ti se ne bi dopale. Jelena je verena napolju za izvesnog Zorana!" rekao je on i šokirao sve.

Nakon saznanja da je ne podržava ni Ivanova porodica, a ni fanovi, novinarka je bila vidno potresena.

"Svi imaju pravo na svoje mišljenje, a ja samo ne bih volela da on izgubi fanove zbog mene jer nije zaslužio", rekla je kroz suze ona pa prokomentarisala neslaganje svoje sestre Jovane sa njenom aktuelnom vezom: "Moja sestra se nikada nije slagala sa mojim izborima muškaraca, nikada joj se nisu dopadali moji momci. Moja sestra i ja imamo poslednjih 7 godina kontakt samo putem telefona, jer se ona nalazi u Americi. Moram da priznam da je uvek volela da mi nameće svoje stavove, pogotovo kada su muškarci u pitanju, ali ja biram da ostanem pri svom stavu. Ja Ivana volim!" grmela je vilom.

foto: Printscreen/Happy

Međutim, u program se uključil i sestra iz daleke Amerike, koja je takođe bila surova prema Jeleni:

"Moraš da znaš da si odgovorna za zdravlje svojih roditelja. Naš otac gleda 'Parove' do tri ujutru i na šta to liči da gleda tvoje pokušaje da budete iskreni. Najbolje bi bilo da budete prijatelji, sve je to iluzija".

"Ja neću biti prijatelj sa njim, ja prema ovom čoveku gajim emocije, zbog toga to ne dolazi u obzir!", odgovorila je ona oštro svojoj sestri.

"On je alkoholičar, napravio je dete zbog novca! Kako možeš da budeš sa njim posle Miljane Kulić, da li si videla kako izgleda? Gde ti je honorar, ušla si zbog novca, sada ga nemaš. Probudi se, živiš u iluziji", govorila joj je starija sestra: "Šta će ti taj alkholičar koji pravi decu po rijalitijima zbog novca? Kako možeš da ga ljubiš nakon Miljane Kulić? Ne blamiraj se, ovo gledaju tvoji roditelji, ne pokušavaj da budeš intimna sa njim", bila je uporna ona.

Zatim, u program se uključila i Jelenina majka.

"Jovana je stvarno preterala, ali je bila u pravu za Ivana. Moraš da znaš da te gledaju otac i deda", poručila joj je gospođa Ilić.

foto: Printscreen/Happy

Vladimir Savić Meda nakon turbulentne emisije obratio se paru, i nije štedeo na Ilićevoj.

"Mislim da je Jelena mnogo razmažena, da je živela pod staklenim zvoncetom, zbog toga se roditelji tako ophode prema njoj. I Imala je sve u životu", a Jelena i Ivan su ih sve tužni i u suzama ispratili, a zatim se dugo grlili, u neverici šta ih je snašlo.

foto: Printscreen Happy tv

Kurir.rs/Happy/Foto: Happy screenshot

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track