haos

ONI IZGLEDA NE ZNAJU KO JE IVANA: Minina mama već oplela po Aleksandri i Davidu! Kada budu čuli kako HUŠKA Karađorđa protiv njih, polomiće SVE što nisu do sad! (VIDEO)

Rijaliti -

Ivana Vrbaški i Karađorđe Subotić sklonili su se od ostalih i prošetali imanjem, kada su porazgovarali o onome što se desilo neposredno zatim pošto je Minina mama dobila prsten od Aleksandrinog tate.

foto: Printscreen

"Šta se dešava? Aleksandrin skandal se dešava, eto šta je. Ponavlja se ista priča sa njom", rekao je Karađorđe svojoj vernici uz osmeh, budući da je on pozitivan, veseo i uvek nasmejan kao što je i njegova ćerka izjavila.

"Mi nemamo sa tim ništa, mi nismo učesnici Zadruge, imamo napolje svoje živote, ne razumem. I kakve su to pretnje od strane njene i njegove? On mnogo mafija da ti nešto kažem. Ja ne znam da li oni znaju uopšte ko je Ivana? Meni to nije jasno", rekla je Ivana.

Oni su otišli do Rajskog drveta, a otac Aleksandrin je priznao da on takvu reakciju nije očekivao, izjavivši da je očekivao da će njegova ćerka biti makar "neutralna".

Kurir.rs / Foto: Pritnscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track