Najnovije vesti

očitala im lekciju

ZAPUŠILA IM USTA! MILJANA ZABRANILA ZADRUGARIMA DA PRILAZE ŽELJKU: Svako ko meni želi zlo, neka ne prilazi mom sinu! Moje dete nije igračka i lutka! (VIDEO)

Rijaliti
23:18h

Posle krađe koju je Miljana Kulić izvela dok su svi zadrugari bili na "Izboru potrčka", kada im je uzela hranu i novac, ona se vratila na sastanak i iznela važno saopštenje svim ukućanima. 

"Najljubaznije molim sve zadrugare da apsolutno niko, od dana današnjeg pošto mene ne vole, ne prilaze Željku. Moje dete nije igračka i lutka. Ko voli bebe ili neka napravi sebi bebu ili neka zamoli produkciju da im donesu lutku. 

Ljudi koji meni zlo misle, počev od Zerine koja o meni priča sve i svašta, pa do Jelene Krunić koja ga hvata za ruku, razni virusi i bacili se ovde šire, apsolutno je svakome zabranjem pristup osim Marije, Miljane i Klare. Nadam se da vam je jasno". 

Zerina se najviše našla uvređenom pa je ustala i oplela po cimerki ne birajući reči jer je bila vidno iznervirana ovim stavom: 

"Dete nisi trebala dovoditi ovde, a ni sebe jer si poremećena što si dokazala ovde. Psihijatrijski slučaj, marš tamo stoko jedna". 

Kurir.rs / Foto: Printscreen 

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...