KADRA PROGOVORIO O VEZI SA VOLJENKOM! Sarajlija bez dlake na jeziku: Mi super funkcionišemo! (FOTO)
Foto: Happy screenshot

PRIZNAO SVE

KADRA PROGOVORIO O VEZI SA VOLJENKOM! Sarajlija bez dlake na jeziku: Mi super funkcionišemo! (FOTO)

Rijaliti -

Elvin Kadrić bez dlake na jeziku progovorio je o tome kako se oseća u društvu 20 godine starije Voljenke Ilić, koja je priznala da gaji simpatije prema njemu.

Takmičarka nije štedela reči, pa je priznala da si je osvojio prvenstveno izgledom, a potom i držanjem i autoritetom. Kako ti prija njena naklonost?

"Između Voljenke i mene nikad ništa nije bilo, niti će biti. Njeno društvo je prijateljsko i mi super funkcionišemo", kaže on.

foto: Happy screenshot

Zbog čega još uvek ne želiš da se izjasniš po pitanju vašeg odnosa, već se ograđuješ rečima da ste "samo prijatelji"? Da li je moguće da među vama izrodi nešto više? Ipak ćete najverovovatnije provesti još dugo vremena zajedno u zatvorenom prostoru.

"Verujte da pažnja i te kako godi, a sve ostalo što se dešava je puno lakše. Mi smo raja i prava škola kako treba da izgleda školski par", iskren je bio Kadra.

foto: Happy screenshot

Kako misliš da će tvoji najbliži, porodica i prijatelji, prihvatiti tvoju potencijalnu vezu sa 20 godina starijom damom? Da li misliš da bi imao njihovu podršku?

"I da je ovo istina između nas, meni se niko ne meša u moje privatne stvari, a ja inače ne podržavam vezu sa straijom osobom, osim ako nije romansa kratkog duha", rekao je Elvin.

foto: Happy screenshot

Kurir.rs/Happytv.rs/Foto: Happy screenshot

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track