Najnovije vesti

JEDVA DOČEKALA DA JE VIDI

TATA NE BI VOLEO DA TE VIDI TAKVU! Potresan razgovor Ane Korać sa majkom: Isplači se kad ti je teško ali slušaj Matoru, ona sve zna! EVO O ČEMU! (VIDEO)

Rijaliti

Ana Korać veoma se obradovala kada je posle čitavog dana tugovanja čula od Drveta mudrosti da je dobila telefonski poziv. Zadrugarka je poskakivala u mestu od sreće što će konačno videti majku i kućnog ljubimca, psa Huga.

foto: Printscreen Pink

"Gde je pače mamino? Gde si mrvice? Hugo? Mama kako si?" pljuštala su pitanja čim se kamera uključila.

foto: Printscreen Pink

"Svi ga maze, paze bolje nego ti! Dobro smo. Danas si se malo rastužila. Znam da ti je mnogo teško u nekim momentima, ali znaš da tvoj tata ne bi voleo da te vidi takvu. Nemoj da te dotiču neke priče. Slušaj Matoru, za sve je bila u pravu, ti znaš ko su ti prijatelji. Hugo je super, svi ga mazimo, pazimo, šetamo. Uskoro ćeš dobiti neki poklon za koji dan", poručila je majka Ani, napominjući joj da se slobodno isplače kad joj je teško, jer njen pokojni otac sigurno ne bi voleo da je vidi onakvu kakva je bila tokom dana.

foto: Printscreen Pink

"Budi svoja, budi onakva kakva si. Nemoj da te dotiču priče, ti znaš zbog koga si ušla. Znam da ti je teško, isplači se kad ti je teško, ali tata ne bi voleo da te vidi tužnu i uplakanu. Poštuj starije, poštuj produkciju i pozdravi sve stare zadrugare", poručila joj je majka.

Kurir.rs/Foto: Printscreen Pink

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...