Najnovije vesti

ništa ne pomaže

ČOLAK OČAJAN, POSEKAO RUKU, INSCENIRAO SUZE, ALI DŽABA! NOVA TAKTIKA: Posle svega šta su ti drugi momci radili, ja ne smem da te pipnem za ruku! Pa NE ZAJE.AVAJ ME! (VIDEO)

Rijaliti

Veza sa najviše svađa u rijalitiju je veza Baneta Čolaka i Zerine Hećo. Oni su stavili tačk na ljubav, ali se zadrugar ne miri sa tim, pa oni i dalje pokušavaju da razgovaraju i to Čolakovu inicijativu. 

Lažne suze kojima je želeo da izazove sažaljenje nisu upalile, pa se čini da je to bila samo kap koja je prelila čašu i pomogla Zerini da se definitivno donese odluka koja ja najbolja za oboje, kako i sami ukućani već danima komentarišu. 

foto: Printscreen

"Odjednom se ogromna ljubav i rodiću ti decu pretvorilo u "nemoj da me diraš po ruci". Ne za.ebavaj! Šta su ti ljudi radili i napolju, i tvoji bivši momci i ovi i oni. Ja jesam uradio lošu stvar, a ti mi ne daš da te diram po ruci kao da sam ubio čoveka i okrivio tebe. Zbog takve gluposti ne daš šest dana da te pipne", ljutio se Bane koji ne veruje šta mu se dešava iako toliko sve čini da se promeni. 

Međutim, čini se da je njegovoj devojci pomestalo snage za svakodnevna ubeđivanja pa mu je oštro odgovorila i stavila do znanja da je došao kraj:

"Ja mislim da se ja ponašam odlično. Moje ponašanje je ogledalo tvog ponašanja. Mi nismo u vezi, nikada nećemo biti kao što smo bili". 

Nerado, ali izgleda da će Čolak prihvatiti i pomiriti se sa situacijom: 

"Meni ove pare bez tebe ne trebaju, ja ovde cilj nemam, meni ovo ništa ne treba. Ti si odlučila i to je to". 

Kurir.rs / Foto: Printscreen 

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...