DAVID SE POBIO ZBOG LUNE, ALI GAGI ĐOGANI U TOME NE VIDI NIŠTA LOŠE: Oni to sve hoće da NAPAKUJU mojoj ćerki! Evo o čemu se TU radi! (FOTO)
Foto: Damir Dervišagić/printscreen

oTVORIO SE

DAVID SE POBIO ZBOG LUNE, ALI GAGI ĐOGANI U TOME NE VIDI NIŠTA LOŠE: Oni to sve hoće da NAPAKUJU mojoj ćerki! Evo o čemu se TU radi! (FOTO)

Rijaliti -

Lunu Đogani i Davida Dragojevića u poslednje vreme prate priče kako gaje jedno prema drugom ljubavne emocije, iako je on već nekoliko godina u romansi sa Aleksandrom Subotić, koja takođe sa njima živi u najgledanijem rijalitiju na ovim prostorima, "Zadruzi 2".

Priče o njihovom bliskom odnosu dodatno je podgrejala ljubomora Tomislava Panića, koji je poručio Luni da se skloni od Davida jer on ima devojku, nakon čega je nastala žestoka svađa u kući kada je David da bi odbranio Lunu od prozivki, nasrnuo na Tomu.

foto: Printscreen

U razgovoru otac Lune Đogani, Gagi Đogani je istakao kako Toma opravdano nosi nadimak "Mali Mića" i da mu treba neko kako bi bio siguran u svoj dalji opstanak u rijalitiju. Gagi je prokomentarisao i prijateljstvo njegove ćerke sa Aleksandrom i Davidom.

"Znajući svoje dete, tvrdim da je sa Lunine strane iskreno prijateljstvo u pitanju. Mislim da je isti slučaj i sa Davidove i Aleksandrine strane i da nema ničega više od prijateljstva. Imajući u vidu ko zagovara nešto drugo, siguran sam da se radi o smišljenoj priči iskusnih rijaliti igrača, a njihov cilj je da opet serviraju publici potpuno neistinitu sliku o Luni".

foto: Pritnscreen

Kurir.rs / Foto: Printscreen

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track