SESTRA MARKA MILJKOVIĆA: Luna mi nikad neće biti snajka!
Foto: Printscreen

BEZ DLAKE NA JEZIKU

SESTRA MARKA MILJKOVIĆA: Luna mi nikad neće biti snajka!

Rijaliti -

Ne verujem da će biti nečega između njih. Nije ona njegov tip, a i da je trebalo nešto da se desi, do sada bi se desilo, kaže Maja Miljković.

foto: Printscreen

Otkako je pre nekoliko nedelja ušao u „Zadrugu“, Marko Miljković intrigira javnost odnosom s Lunom Đogani. Spekulisalo se da su di-džej iz Brusa i blogerka bili zajedno i pre početka rijalitija, što su oboje demantovali, ali simpatije koje gaje jedno prema drugom ne mogu da sakriju.

Ipak, Markova sestra Maja Miljković smatra da njen brat neće ulaziti ni u kakav dublji odnos sa Anabelinom i Gagijevom ćerkom i sigurna je da prema njoj gaji isključivo prijateljske emocije. Mnogi se ne bi složili s njom, naročito oni koji pomno prate dešavanja u Imaginarijumu.

foto: Printscreen

- Mislim da je njihovo odnos prijateljski, bar što se njega tiče. Nju ne poznajem da bih mogla da kažem kakvo je njeno emotivno stanje. Ne verujem da će biti nečega između njih. Nije ona njegov tip, a i da je trebalo nešto da se desi, verovatno bi se do sada desilo. Njih dvoje se nisu ranije muvali, kao što su neki pričali. Jesu se viđali i družili. Izašli su nekoliko puta. Ne verujem ni da će se smuvati. Možda to nekome tako izgleda, ali neće - kaže Markova sestra.

Iako je Luna etiketirana kao ljubavnica jer je ona uzrok razvoda Slobe Radanovića i Kije Kockar, Markovoj sestri to ne smeta, pa bi je prihvatila za snajku ukoliko bi ona bila izbor njenog brata.

- Što se tiče tih etiketa, to je ižvakana priča. Njegov izbor je njegov izbor, dok god je njemu dobro, i svima nama je, nema problema. Zašto je ne bih prihvatila? Nemam ja predrasude, kao ni Marko, volim da nekoga upoznam lično da bih mogla da steknem mišljenje - navodi ona.

Miljkovićka je zadovoljna time kako se njen brat predstavlja u rijalitiju i zbog toga što se nije promenio.

- Isti je kao i u prošloj „Zadruzi“. Ne verujem da ima neki cilj, nisam ga savetovala. Nije se on nervirao ni tada, u principu je pragmatičan dosta, ima visok prag tolerancije, tako da lako može sa svima njima da izađe na kraj. Tamo je kakav je i privatno. Tako je vaspitan. Nikad ne ulazi u konflikt prvi, zna i te kako da odgovori kad je napadnut. Prema ženskom polu se lepo odnosi. Takav je, ono što je unutra to je i napolju - završava Maja.

foto: Kurir

Kurir.rs/Marija Trajković /Foto: Printscreen

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track