TOMA, DAVID, MARKO...

VOLIM DA KOKETIRAM, NISAM SVETICA I MONAHINJA: Svi su ćutali kada je Luna Đogani pričala o muškarcima sa kojima su je povezivali! Ovo je ISTINA! (VIDEO)

Rijaliti -

Luni Đogani je dosadilo da o sebi svakodnevno sluša laži, pa je priznala da li joj se zaista sviđa neki muškarac u rijalitiju.

Ona smatra da je svi povezuju sa svima, a razlog je njen bivši dečko Sloba.

foto: Damir Dervišagić

"Svakodnevno slušam razne laži o sebi, na to sam navikla od malena, nažalost. Čula sam milion laži o sebi, neke su me manje, a neke više pogađale", istakla je Đoganijeva, koja je potom otkrila da je u "Zadruzi" najviše pogađaju spekulacije da je zaljubljena u Marka Miljkovića i Davida Dragojevića, verenika Aleksandre Subotić.

"Čula sam da sam zaljubljena u Marka, pa u Davida... Uglavnom, ja sam u svakog ovde zaljubljena, uglavnom u te koji su zauzeti. Ja ne smem da budem zaljubljena u slobodnog muškarca, to meni nije dozvoljeno. Što je najgore, ja bih volela da sam zaljubljena, naravno u muškarca koji se meni sviđa, ali nisam. Raspoložena sam da se zaljubim, ali nije do mene, već do Velikog šefa koji ne uvodi muškarce koji se meni sviđaju", požalila se Luna.

foto: Printscreen

"Najveća laž je da sam zaljubljena u Marka i Davida. Niti su moji tipovi, niti mi se sviđaju. Ja sam tako malo slobodnija... Sa Davidom i nisam. Sa Markom sam imala takav odnos... Ja sam takva u prirodi, koketa, volim da se smeškam muškarcima, da budem slobodnija, ali ne prelazim granicu - volim da se nasmejem, da pričam, smejem se, namigujem i ne mislim da je to loše. Mlada sam, nisam u braku, nisam monahinja, svetica - to smo ustanovili. Ne vidim da bilo šta loše radim", objasnila je Luna i istakla da joj, takođe, smeta što se njoj na teret stavljaju određene stvari koje su kod drugih devojaka u potpunosti prihvatljive.

foto: Printscreen

Luna je priznala da sa Tomom nije imala odnos kao sa Miljkovićem, a onda otkrila i zbog čega.

"Prema njemu nisam bila koketna, ne prija mi. Ne prija mi njegov pogled, dodir. On je veliki folirant. To što sam htela da budem njemu drugarica i što sam pomislila da me je izabrao za omiljenu ličnost jer me je gledao kao drugaricu, to je moj problem, moja greška. Čula sam da je sinoć opet pisao neke pesme, da i dalje hoće sebe, a i mene da pravi budalom, ali mu to neće uspeti. Tu ne postoji apsolutno ništa", objasnila je Luna, tokom čijeg izlaganja Toma nije izustio nijednu jedinu reč.

foto: Damir Dervišagić

Kurir.rs, Foto: Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track