ĐEKSONOVA REAKCIJA NA BANETOVE LAŽNE SUZE! PAŠĆETE SA STOLICE: Čolaku neće biti svejedno! (FOTO)
Foto: Damir Dervišagić

NIJE ODOLEO

ĐEKSONOVA REAKCIJA NA BANETOVE LAŽNE SUZE! PAŠĆETE SA STOLICE: Čolaku neće biti svejedno! (FOTO)

Rijaliti -

Nemanja Đerić Đekson nije mogao da se suzdrži komentara već je, čim je video lažne suze Baneta Čolaka, morao da odreaguje, i to vrelo javno.

"Jaoj, Bane" potpisao je momenat kada je prikazano šta se u stvari desilo u spavaćoj sobi, a fanovi ne sumnjaju da bi razni drugi komentari, kao i šale pljuštale kao kiša da je Đekson ponovo u "Zadruzi".

foto: Instagram screenshot

Turbulentna veza Zerine Hećo i Banreta Čolaka poprimila je potpuno novi oblik nakon jedne od najvećih svađa para, tokom koje se Čolak u tami spavaće sobe pretvarao da plače za svojomj devojkom, kako bi se ona sažalila i kako ga ne bi ostavila.

1 / 10 Foto: Printscreen Pink

Bane je tom prilikom okvasio predeo ispod očiju sopstvenom pljuvačkom te tako odao utisak kao da je silno plakao, jer koliko god bio tužan i rastrojen, od suza nšta nije bilo. Belom kućom orio se smeh kada su zadrugari stekli uvid u neobičnu situaciju. Njegove lažne suze prokomentarisala je i njegova majka.

"Znate ono kad se nađete u nekoj situaciji i nemate nikakav odgovor u tom trenutku? Znači prazna mi je glava, a uhvaćen sam u nekom delu... " objašnjavala je Jasmina Čolak u emisiji "Zadruga, porodice zadrugara" pa kroz osmeh izustila kako on to "briše suve suze".

Kurir.rs/Foto: Damir Dervišagić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track