ne prestaje

ONI MENI SPLETKARE, A TI IM PREVOZIŠ HRANU! NEKA CRKNU OD GLADI: Subotićki i dalje ne odgovara Davidovo ponašanje! A evo kako je sada USPEO da je SMIRI! (VIDEO)

Rijaliti -

Aleksandra Subotić i dalje je u emotivnoj krizi, što zbog svog momka, tako i zbog ukućana sa kojima je u konstantnom sukobu, jer smatra da su oni ti koji narušavaju njihovu ljubav.

"Mene pljuju i ogovaraju svi, neću nikom da pomognem! Bolje da uče da veslaju, nego što spletkare! Ti si vozač postao ovde", rekla je Aleksandra.

Davidov odgovor, joj se, kao i većina onoga što on izgovara, nije dopao:

"Ja sam u rijalitiju i gospodin čovek".

foto: Printscreen

Subotićeva je postala sve besnija, pa je odbrusila svom momku i iznela mu sve što joj stoji na duši. Njegovo druženje sa Lepim Mićom joj itekako smeta, a njih dvojica su se čak da pre toga i izdvojili ne bi li stariji takmičar dao savete mleđem, pa je Aleksandra sada sve to njemu nabila na nos:

"Prevoziš im hranu, a oni meni spletkare i ogovaraju me. Ja se osećam loše, a ti im prevoziš hranu. Neka crknu od gladi. Neka Da ja zbog nekog budem depresivna i tužna, a on njemu da pomaže. Ja bih ga bacila u vodu sad! Ti nosiš Mići hranu! Družite se, uživajte zajedno. Oni mene spletkare, a ti ih voziš".

foto: Printscreen

Kurir.rs /Foto: Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track