LJUBICU MAJKA DOTUKLA ZBOG VERIDBE SA ZMAJEM OD BANATA: Ako ti treba deda, idi na groblje! (FOTO)
Foto: Printscreen/Instagram

UKOPALA JE

LJUBICU MAJKA DOTUKLA ZBOG VERIDBE SA ZMAJEM OD BANATA: Ako ti treba deda, idi na groblje! (FOTO)

Rijaliti -

Ljubica Stankov brutalno je pretukla bivšeg dečka Nikolu Jovanovića Conju i završila u izolaciji. Razlog njenog besa jeste to što se njena majka - tetka Gordana Stankov uključila u program i vređala ćerku koja se verila za 50 godina starijeg Zmaja od Banata i poručila joj da, ako joj nedostaje deda, treba da ide na groblje.

foto: Happy screenshot

Nakon što je rekla "da" pet decenija starijem Ratku Dimovskom, Ljubičina mama uključila se u program i oplela po produkciji "Parova". Najpre ih je optužila da je njihov poligraf čista laž i rekla da će doneti dokaze da njena ćerka izmišlja.

foto: Instagram

- Nemate veze sa profesionalizmom. Sram vas bilo, ja sam bivši policajac i znam kako radi poligraf. Sve ću da dostavim da vidite da ne lažem - rekla je Gordana, a zatim je oplela po ćerki.

foto: Printscreen

- A što se tiče Ljubice, ne znam da li je izneverila mene ili sebe. Mislim da bi trebalo da smanji alkohol, kao prvo. Trebalo bi da se družiš sa mladim ljudima. Tvoj deka je umro, a bio je isto godište kao čovek sa kojim si se verila. Vrlo tužno, Ljubice, je l' tebi treba deka? Ako treba, idemo na Bežanijsko groblje. Ja sa tim čovekom ne bih kafu popila - rekla je Gordana i nasmejala ukućane.

foto: Printscreen/Instagram

Ljubica je samo slušala majku i gledala u pod, ali kada se njen bivši dečko Conja umešao u razgovor i Gordani poručio da treba da se stidi što napada kuću koja hrani njenu ćerku, ona je skočila.

foto: Printscreen

- Gospođo, sram vas bilo. Pričate odvratne stvari, majku vam je*em klošarsku - rekao je Conja, a Ljubica se tada zaletela ka njemu i iz sve snage počela da ga udara po glavi.

foto: Printscreen

- Kome diraš majku? Je li, bre? - urlala je, gurala ga i psovala dok ju je Saška odvajala od njega.

foto: Printscreen

Stankova se pomerila, a kada je Conja rekao da je neartikulisana, Ljubica je ponovo krenula na njega. Ona je počela da ga šutira i udara šamare, nakon čega je reagovalo obezbeđenje. Ljubica je odvedena u izolaciju i kažnjena je sa sto evra.

foto: Printscreen

Podsetimo, Zmaj od Banata u ponedeljak se verio sa mlađanom Ljubicom, a zatim su to obeležili francuskim poljupcem.

foto: Printscreen

Zmaj je izjavio da se njih dvoje vole iako je velika razlika u godinama, a Ljubica se obradovala deviznoj penziji i rekla da želi da joj on plati silikone u grudima. Ipak, u njihovu ljubav umešala se i Zorica, koja se muvala sa Ratkom i koja je sada ljubomorna.

Zbog toga je produkcija odlučila da u nedelju organizuje veridbu i da Zmaj do tada odluči kojom od njih dve će da se oženi.

foto: Happy screenshot

Kurir.rs/Jelena Stuparušić/ Foto: Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track