Najnovije vesti

tužna

ALEKSANDRI NIJE NI DO ČEGA: Ljubin ulazak u rijaliti joj je sve POREMETIO, evo kako se oseća dan posle ŠOKA! (VIDEO)

Rijaliti

Aleksandra Subotić i David Dragojević ušli su u rijaliti kao skladan ljubavni, a ubrzo je spletom okolnosti njihova veza postala izuzetno turbulentna. Na sve to, otpočeli su zajednički život sa članovima porodice sa kojima nisu u najsjajnijim odnosima, što je, takođe, uticalo na njihovo raspoloženje.

 

Naime, Aleksandrin otac Karađorđe Subotić ušao je u Zadrugu sa Ivanom Vrbaški sa kojom se javno verio na najluksuznijem imanju što je izazvalo burnu rekaciju zadrugarke.

 

foto: Printscreen

Ivana je ubrzo napustila "Zadrugu", a kao da joj otac nije bio dovoljno opterećenje, sinoć im se pridružila i Aleksandrina majka Ljuba Pantić, sa kojom takođe nije u dobrim odnosima, o čemu dovoljno govori to što nije želela ni da se pozdravi sa njom.

 

Aleksandra je danas razgovarala sa Drvetom mudrosti i iskreno otkrila svoje raspoloženje i emocije, a potom je izjavila da više nema ni cilj sa kojim je ušla u rijaliti.

 

"Nisam raposložena poslednjih nekoliko dana. Nisam raspoložena i orna za priču. Više me ništa ne interesuje, nemam više svoje ciljeve", rekla je Aleksandra.

 

foto: Printscreen

Kurir.rs, Foto: Printscreen

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...