ČUDNO

LUNA JE TOKOM JEZIVOG SLOMA IZGOVARALA BROJ 432 I DOZIVALA SLOBU: Svi su mislili da je to njihova TAJNA ŠIFRA, a evo šta kaže Radanović!

Rijaliti -

Luna Đogani i Sloba Radanović ponovo su se pod istim krovom oči u oči našli u noći između utorka i srede, kada je pevač zabavljao rijaliti igrače. Modna blogerka je tada dobila nervni slom i izgovorila stvari koje su zaintrigirale javnost.

Naime, Luna je po Slobinom napuštanju "Zadruge" preplakala veče u pabu, gde su je tešili brat Adam Đogani i pevač Savo Perović. Ona se sve vreme gušila u suzama i dozivala Slobu, a onda, na iznenađenje mnogih, nekoliko puta zaredom izgovorila broj 432, što niko nije znao na koji način da protumači.

foto: Printscreen

"Ja bih te volela, Slobice, ljubavice moja... Tele moje! 432, 432, ljubav, telence moje... Ja sam te volela, život sam htela da ti dam", rekla je, između ostalog, Luna, čime je izazvala haos na društvenim mrežama.

Zbog broja 432 pokrenute su razne priče - od toga da je u pitanju tajna šifra znana samo Luni i Slobi, do toga da njih dvoje imaju tajni plan i dogovor koji skrivaju od javnosti, a pevač se oglasio povodom svega.

"Ma, kakav dogovor! Ona je mene tako zvala ranije... Nisu u pitanju nikakve teorije zavere, nikakav dogovor ne postoji", objasnio je Sloba.

foto: Printscree, Vladimir Šporčić

Kurir.rs/Pink, Foto: Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja