Najnovije vesti

ZERINA HEĆO PREŽIVELA JE PAKAO! Verenik je brutalno zlostavljao, a onda ju je GOLU IZBACIO NA ULICU! Zadrugarku skupo koštao život sa opasnim momkom!
Foto: Damir Dervišagić

najgora noć

ZERINA HEĆO PREŽIVELA JE PAKAO! Verenik je brutalno zlostavljao, a onda ju je GOLU IZBACIO NA ULICU! Zadrugarku skupo koštao život sa opasnim momkom!

Rijaliti

Zerina Hećo u "Zadruzi 2" ima česte probleme sa Banetom Čolakom, sa kojim je kao ljubavni par ušla u rijaliti. Međutim, ona je probleme imala i napolju, i to sa tadašnjim verenikom, koji ju je, nakon žestoke svađe skinuo garderobu i pustio je da tumara ulicama na minus petnaest stepeni.


Zerinu Hećo, po svemu sudeći, skupo košta to što voli žestoke momke.


Kako Kurirov dodatak Rijaliti saznaje, starleta je proživela golgotu s bivšim verenikom, koji ju je maltretirao fizički i psihički danima zlostavljao. Aktuelna učesnica rijalitija „Zadruga“ pre dve godine je izbačena iz stana u kojem je živela sa tadašnjim izabranikom, koji ju je nakon žestoke svađe skinuo golu i tako poslao na ulicu, iako je bila ciča zima.

 

 

foto: Damir Dervišagić

- To je bilo strašno. Zerina je prošla pakao. Tako nešto nijednoj devojci ne bih poželela. Tog dečka je ludo volela, ali su se žestoko svađali. Nisu mogli jedno bez drugog, ali i pored velike ljubavi koju su osećali, njih dvoje su bili kao rogovi u vreći. Sećam se kao da je juče bilo. Kraj januara, hladno, sneg zabeleo, nigde nikoga. Zerina i taj dečko su se žustro posvađali oko gluposti i on joj je nalupao šamare, vukao je po stanu i na kraju je skinuo golu - priča Zerinina dobra prijateljica.


Ona je objasnila i kako je Zerina preživela najgoru noć u svom životu.


- Jedva je ostala živa jer se smrzla. Bilo je minus petnaest stepeni kad ju je izbacio kao psa na ulicu. Ona je tako gola išla ulicom dok nije naišla na neku ženu koja je uvela u zgradu i dala joj kaput. Tada me je pozvala i ja sam odmah doletela. Suze su joj se zaledile na licu. Bila je iscrpljena i potresena. Jeziva slika. Nakon toga, on ju je zvao da joj se izvini i želeo je da je vrati u stan, ali Zerina nikada više nije želela da čuje za njega. Ja sam otišla po njene stvari i svašta sam mu rekla - završava Zerinina prijateljica koja je insistirla na anonimnosti.


Inače, i Zerina je mnogo puta u rijalitiju govorila da je prošla pakao s bivšim verenikom, čiji identitet nije želela da otkriva.


- To je monstrum. Čovek koji nije normalan. Ludak, neuračunljiv i pokvaren. Ne želim da ga vidim i čujem u životu - pričala je Zerina.

 

foto: Kurir

(Kurir.rs/Ljiljana Stanišić /Foto: Damir Dervišagić)

 

 

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...