neviđeni haos

PORODIČNO POSKAKALI JEDNI NA DRUGE! LJUBA RAZVEZALA JEZIK, DAVID JE SPUSTIO NIKAD NIŽE: Karađorđe se nije ovako smejao od sopstvene VERIDBE! PAKAO U ZADRUZI! (VIDEO)

Rijaliti -

David Dragojević tvrdio je pred svima kako o njemu ne kolaju nikakve laži u "Zadruzi 2", posebno ne one koje bi mu otežale opstanak u ovom rijalitiju.

"Što više etiketa, ja sam pristupačniji i sve mi je bolje", prokomentarisao je on.

foto: Printscreen Pink

U tom trenutku, Ljuba Pantović ga je prekinula te oterala "vodu na svoju vodenicu", evocirajući trenutak kada je tokom jedne večeri rezervisane za pitanja novinara upravo nju "uzeo u usta".

On je, kako kaže, izneo brojne laži o njoj pa zapretila da će zbog toga tek progovoriti.

"Ti si se us*ao jer se plašiš. Evo, već bežite! Ma hajde, slizao si se sa pi*kom! Ja ovde neću da igram takvu igru. Ti hoćeš sad da ja tebe napadam da bi ti ispao žrtva, nećeš lagati o meni. Laži o sebi, svom bratu, porodici i poslu", rekla mu je Ljuba.

foto: Printscreen Pink

"Ti sama izmišljaš laži o sebi", odbrusio joj je David, a Aleksandra bila je saglasna sa njim.

"Vi ste prodali priču da ćete ovde da pravite dete, a onda se*eš kako te nije pipnuo osam meseci", urlala je Ljuba.

foto: Printscreen Pink

"Ti si iskompleksirana, jer sada moraš da imaš kadar preko mene. Ti ovde ne bi ušla da nema mene. Da li si ti svesna da te nema, ako mene nema?" provocirala ju je ćerka, ogledajući se i stavljajući maskaru za crnim stolom.

foto: Printscreen Pink

"Ja nisam ninašta ljubomoran! nikada nisam hteo da dajem odgovor na njeno... ja sam za nju šampion, a ona je šampinjonka" rekao je David, na šta se Karađorđe osmehivao kako već danima nije.

Kurir.rs/Foto: Printscreen Pink

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track