TAJNA KRŠTENJA

PRVI MILIJEV INTERVJU KAO KRŠTEN ČOVEK: Nisam ja veliki GREŠNIK, imam samo posla sa prljavim ljudima, a onda otkrio ŠOKANTNE TAJNE IZ PAROVA (KURIR TV)

Rijaliti -

Milutin Radosavljević Mili krstio se u Bogorodičinoj crkvi u Zemunu, a kuma mu je bila Vesna Vukelić Vendi, od koje je i potekla ideja da se krsti.

"On je sada obukao duhovno odelo i upisaon je u knjigu živih, do sada nije bio. On se ponovo rodio", rekla je kuma Vendi posle čina primanja tajne krštenja.

foto: Sonja Spasić

"Zaista sam osetio neverovatne vibracija. Ja nekog greha nemam u životu, ali imam posla sa prljavim ljudima. Nikome ništa nisam nažao učinio sem samom sebi. Zahvalan sam do neba Vendi", rekao je Mili.

1 / 17 Foto: Sonja Spasić

"Da se nije krstio, on se ne bi mogao ni venčati. Mili je do sada bio na nivou životinje", objasnila je Vendi, a Mili je otkrio kada se ženi.

"Iduće godine se ženim, verovatno u maju. Veridba će biti u Parova", otkrio je Mili.

foto: Sonja Spasić

"Par se u opštini registruje, a i automobili se registruju, a znate šta se dešava sa automobilima. Oni menjaju vlasnika, idu od jednog do drugog dok ne završe. E zato mi želimo Miliju da primi i tajnu venčanja i da se venča u crkvi", rekla je Vendi.

foto: Sonja Spasić

"Ne znam da li ću se posle krštenja smiriti, ali dole je opšta ludnica. Jako mi je teško. Dole je baš pakao. Imate 30 različitih karaktera. Ja njih razumem, a oni mene ne. Doole je nemoguće, ludnica... Neću ništa dole menjati, nemam šta da menjam, mogu da budem kolegijalan ali sam individualac. Dole su svi iz nekog interesa, dole je sa opreštenjem pakao", rekao je Mili.

foto: Sonja Spasić

Kurir.rs/I.E/PDV/Foto Sanja Spasić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track