MARIJANINA ŽELJA BILA JE DA SE KRSTIM, SADA JE SVE SPREMNO ZA CRKVENO VENČANJE: Mili podelio DETALJE o veridbi, a evo šta mu je MLADA zamerila! (VIDEO)
Foto: Printscreen Happytv

saznajemo

MARIJANINA ŽELJA BILA JE DA SE KRSTIM, SADA JE SVE SPREMNO ZA CRKVENO VENČANJE: Mili podelio DETALJE o veridbi, a evo šta mu je MLADA zamerila! (VIDEO)

Rijaliti -

Milutin Radosavljević Mili učesnik "Parova 7" danas je kršten u Bogorodičinoj crkvi u Zemunu, a kuma je bila Vesna Vukelić Vendi. A on je organizovao svadbu u potpunosti, pa detalje podelio sa ostalima.

Kako su danas gosti u vili Marijana Marković i Rakac, Mili i njegova devojka ističu da ih sada ništa ne sprečava da se venčaju u crkvi:

"Ja sam i dalje uzbuđen. To je stvarno neki poseban osećaj, meni nepoznat do danas".

"Marijanina želja je bila da se krstim jer sada možemo da se venčamo u crkvi. Dogovorili smo se da će nas venčati isti sveštenik u crkvi u kojoj sam kršten. To je naša zajednička želja. Datum nećemo otkrivati, ali se svadba sprema uveliko, reći ću vam samo da će veriba biti organizovana u vili", rekao je Mili.

foto: Printscreen Happytv

Na krštenju su bili Rakac i Milijeva devojka, Marjana Marković, a ovaj dvojac gostovao je u emisiji "Jutarnja kafica".

Marjana ne može da sakrije sreću jer kako navodi, Milija i nju više ništa ne sprečava da se venčaju u crkvi.

Buduća žena Milutina Radosavljevića, prisetila se i dana kada ga je upoznala:

"Meni se on dopao na prvi pogled kada je gostovao u jednoj od emisija. Ja

sam tada već bila u vili, a on je ušao par dana posle mene.Sećam se da je doneo bombonjere Zorici i Nini, a ja sam tada bila ljubomorna jer meni nije doneo iako je prokomentarisao da sam najlepša devojka".

"Devojke uvek zamišljaju tog pravog muškarca, kako će izgledati, čime će se baviti. Uglavnom dobijemo onakvog kakvog nismo očekivale, a ja pored sebe imam muškarca kakvog sam želela", rekla je Marjana.

foto: Printscreen/Youtube

Kurir.rs, Happytv / Foto:

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track