VRATIO SE U RIJALITI JAČI NEGO IKADA: Baki B3 posetio ženu i sina Manuela, pa ispričao sve o EMOTIVNOM susretu!
Foto: Dragana Udovičić

ODGOVORIO NA PITANJA

VRATIO SE U RIJALITI JAČI NEGO IKADA: Baki B3 posetio ženu i sina Manuela, pa ispričao sve o EMOTIVNOM susretu!

Rijaliti -

Baki B3 vratio se nakon kratkotrajnog boravka u spoljnom svetu u rijaliti, da bi bio sa ženom koja se tek porodila i video sina Manuela. On je određeno vreme proveo sa porodicom, pa je opisao kako mu je bilo.

Juče si ponovo kročio u vilu "Parova" nakon kraćeg odsustva. Koliko ti je prijao boravak van vile i kako je ponovo pojaviti se među takmičarima rijalitija?

- Savršeno je, šta reći, mislim da više od toga ne može da se kaže. Sloboda je čudo, život nema cenu. Naravno da mi je prijatno sa mojom decom, ženom, porodicom, prijateljiama. Što se rijalitija tiče i druženja sa njima, naravno da imam neku svoju priču, igru i naviku. Ima tu par njih koji su mi jako dragi.

foto: Printscreen/Happy

Svedočili smo tvojoj sreći kada si postao otac po četvrti put, dečaka Manuela. Možeš li da nam kažeš nešto više o njemu i o tvom susretu sa ženom Bojanom?

- Ja sam vrlo bogat čovek i još bogatiji sa jednim malim dečakom, Manuelom. On je presladak, prelepa je beba... Što se susreta sa ženom tiče, bio je jako dirljiv, mislim na susret u bolnici sa ženom i bebom. Čudan osećan, posle toliko vremena. Osećaji su pojačani i kod mene i kod nje, bilo je i suza.

Kako je reagovala tvoj supruga na odnos koji imaš u rijalitiju sa Dinom Galorini. Da li ti je zamerila?

foto: Dragana Udovičić

- Ona je moja podrška i shvata deo igre u rijalitiju. Jednostavno me poznaje kakav sam čovek, da imam granicu. Zna koliko mi znači porodica i koji je moj razlog ulaska ovde. Razgovarali smo o mom učešću, zadovoljna je, kao i svi ostali moji.

Kako tvoja porodica i prijatelji komentarišu tvoje dosadašnje pojavljivanje u "Parovima"?

- Svi su uz mene i zadovoljni su. Moja ćerka Anđela takođe je zadovoljna kao i drugi. Savetovali su me da se više aktiviram i ostanem takav. Budem svoj, onakav kakav jesam.

foto: Printscreen/Happy

Kurir.rs/Happy, Foto: Printscreen/Happy

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track