HAOS

NEMOJ DA ME UVLAČIŠ U SVOJE IGRE! Suzana URLALA na Mikija i izbacila ga iz hotela, pa se GRDNO POKAJALA... (VIDEO)

Rijaliti -

Miki Đuričić i Suzana Perović razmenili nekoliko poljupaca misleći da ih budno oko kamere ne snima, a kada su shvatili da ipak nisu bili vešti u sakrivanju svojih emocija, oni su počeli da kuju plan u koji su ubacili Rebeku Popović.

Tačnije, Miki je pričao kako se sa Suzanom dogovorio da sve to radi kako bi proverio da li veb novinarka još uvek gaji emocije prema njemu.

foto: Printscreen

"Rekao sam joj da smo se ti i ja namerno sprdali. Čisto da vidim da li joj značim bilo šta. Tako da znaš. Rekao sam joj to sve, ona se malo naljutila. Provalila je da lažem. Morao sam da joj priznam. Možda će biti malo ljuta na tebe jer si pristala na sve to", rekao je Miki Suzani.

"Zašto meni, šta sam ja tu. Nemoj mene da mešate toliko. Nemam ja ništa sa njom. Divno, znaš kad ću da pristanem sa tobom nešto da uradim. Posle svega ustaneš i kažeš nešto što pričaš ceo život. Nemoj da ti je palo napamet. Šta je meni sve ovo trebalo", rekla je Suzana kratko.

foto: Printscreen

Njih dvoje su nakon toga komentarisali da među njima postoji samo dugogodišnje prijateljstvo. Miki je nakon toga njoj tražio kečap koji joj joj je dao pre nekoliko sati što je nju isprovociralo. Demonstrativno je tražila Mikiju da izađe iz hotela.

"Mrš tamo, sram te bilo. Uvlačiš me u igre tvoje, a sad si se setio kečapa", vikala je Suzana.

Suzana se nekoliko minuta nakon što je isterala Mikija iz hotela osetila loše zbog načina na koji je to uradila pa je otišla kod njega i sa njim prošetala nekoliko krugova luksuznim imanjem. Više puta su bili na ivici poljupca, ali do njega nije došlo.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track