LUNI ZATVORILI BUTIK A ONA O TOME NEMA POJMA: Đoganijeva ne zna da je BANKROTIRALA, a evo šta se stvarno desilo i ko je pokupio stvari iz radnje
Foto: Printscreen/Instagram

ANABELA NEMA VREMENA DA SE BAVI I NJENIM POSLOM

LUNI ZATVORILI BUTIK A ONA O TOME NEMA POJMA: Đoganijeva ne zna da je BANKROTIRALA, a evo šta se stvarno desilo i ko je pokupio stvari iz radnje

Rijaliti -

Luni Đogani je propao biznis sa prodajom garderobe, a ona o tome nema pojma! Zbog slabog prometa blogerkina mama Anabela Atijas bila je prinuđena da zatvori butik.

Kada je izašla iz prve “Zadruge”, Đoganijeva je otvorila radnju sa sopstvenim kreacijama, ali posle samo pet meseci na njen lokal stavljen je katanac.

“Dok je Luna bila u “Zadruzi 1″ stvari sa njenim potpisom su se putem interneta dobro prodavale i zbog toga je i odlučila da otvori butik. Međutim, od kada je ponovo ušla u Pinkov rijaliti, promet je naglo opao. Stvari su uglavnom kupovali njeni fanovi, ali je sve to bilo daleko od onoga što su Đoganijevi očekivali”, otkriva izvor blizak učesnici rijalitija.

Pošto je ona i dalje u “Zadruzi”, blogerkina majka je morala da zatvori butik.

“Kirija za lokal koji su iznajmljivali bila je papreno skupa, jer je na dobroj lokaciji. Kada je drastično opala prodaja, Anabela je uvidela da joj se ne isplati da rentira prostor i plaća radnice jer nema skoro nikakvu zaradu. Zato je otkazala lokal i zatvorila butik”, priča sagovornik i dodaje da će preostale stvari iz kolekcije pevačica prodavati isključivo putem interneta:

Ovo nije prvi put da Luni Đogani propadne neki posao dok je u rijalitiju. Pre nego što je otvorila butik, Luna je pokrenula svoj blog koji je super radio dok nije ušla u “Zadrugu 1”. Ona je na svom sajtu savetovala tinejdžerke kako bi trebalo da se oblače za prvi dan škole, izlaske i druge prilike. Međutim, nakon što se uselila u Pinkov šou, njen blog je trajno nestao sa interneta.

foto: Printscreen

“Sve stvari linije Anabela je odnela u svoj stan, odakle će ih prodavati, ali za sada se ne zna da li će izbacivati nove komade, jer od početka oktobra ništa nije postavljano na zvaničnoj Instagram stranici. Anabela se trudi da vodi posao, ali nema ni ona vremena za sve, mnogo je bilo lakše dok Luna nije ušla u “Zadrugu 2”.

foto: Printscreen Pink

Đoganijeva ne zna da joj je propao biznis, a majka ne želi da joj to kaže kako se ne bi nervirala: “Kada je bila kod Lune u rijalitiju, Anabela nije htela da joj kaže da se butik zatvara. Štaviše, rekla joj je da sve ide prema planu. Nije imala srca da je time opterećuje.”

Kurir.rs/Informer/Foto Kurir

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja