JEZIVO

LUNJARA FUNJARA SE NE MENJA! UVEK SI BILA JADNA I BEDNA! Miljana oplela po blogerki, na sutra ne misli: Nije imao ko pa te ULICA VASPITALA! (VIDEO)

Rijaliti -

Luna Đogani i Miljana Kulić žestoko su se posvađale tokom večeri rezervisane za nominacije u Beloj kući "Zadruge 2". Kulićevu je izuzetno pogodilo to što ju je blogerka nominovala, pa je rešila da joj vrati oštrije nego ikada.

foto: Printscreen Pink

"Ja joj na žurki kažem: 'Ti si Luna, ja sam Miljana' i kažem joj da sam zaljubljena u Mirka Gavrića i pitam je da li postoji mogućnost da mi budemo zajedno, da nam ona sredi jer je dobra sa njim. Ona meni odgovara - Ništa ne brini. On nije mnogo vezan za ženu. Vas dvoje ste dobitna kombinacija", oplela je ona.

"Funjara Lunjara se nikad nije promenila! Sada da uđe oženjen muškarac, ona bi isto! Uvek si jadna i bedna bila, ulica te vaspitala. Nemaš domaću kulturu, tebe nije imao ko da vaspita", urlala je Miljana pa je podsetila na vezu sa Slobodanom Radanovićem koju je započela i prekinula tokom protekle sezone "Zadruge", a sa kojom se ni tada nije slagala.

foto: Printscreen Pink

Povređena blogerka nije joj ostala dužna.

"Nominovali su te svi, a ti si samo meni zamerila. Bolesnice jedna", odbrusila joj je.

foto: Printscreen Pink

Što se tiče ljubavi koja je obeležila prvu sezonu "Zadruge", Lunini fanovi, kako se navodi, nisu digli ruke već vatreno navijaju za to da se njihova miljenica i pevač Sloba Radanović pomire.

"Lunini fanovi su sigurni da ta ljubav iz 'Zadruge' može da uspe i po svaku cenu pokušavaju da pomire Slobu i nju. Nekad čak preduzimaju i očajničke mere, prate Radanovića, prilaze mu na ulici, proveravaju ko je svaka devojka sa kojom on stavi sliku na društvene mreže... Stvarno navijaju za tu ljubav, valjda su se saživeli sa njima tokom 'Zadruge' i nastavak njihove romanse bi doživeli kao neki svoj uspeh", rekao je obavešteni izvor Blicu, pa dodao: "Istina je da ga nekad progone i uhode, ali nikad se nije desio neki veliki incident, sve ostane na nivou ubeđivanja da su Lunine i njegove emocije bile iskrene i da treba da je sačeka kada izađe iz 'Zadruge 2".

Kurir.rs/Blic/Foto: Printscreen Pink

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track