danima bezuspešno obliće oko nje

KAZANOVA IZ BRUSA DOŽIVEO NEVIĐENI BLAM: Modelsica pitala Miljkovića čime bi je osvojio, on se upetljao! A ONDA GA JE ONA ODUVALA pa izabrala Ervina! (VIDEO)

Rijaliti -

Dragana Mitar podigla je ogormnu prašinu u Imaginarijumu kada je izdvojila muškarce za crnim stolom i presekla ih pitanjima vezanim za osvajanje devojaka. Prvo je ustao Toma Panić, naredni je bio Ervin Mujaković, a na kraju je na njena pitanja odgovarao Marko Miljković, sa kojim se već danima vrti priča, ali oni nikako da pređu granicu prijateljstva, iako zoru dočekuju pričajući.

"Ervine koji bi mi auto kupio", upitala je Dragana svog cimera.

Ukućani su dovikivali da je sponzoruša, ali ovakvom odgovoru se niko nije nadao:

"Šta, nakon koliko?", upitao je zbunjeno Ervin, a onda su svi ukućani prasnuli u smeh.

foto: Pritnscreen

"Koji bi mi film preporučio da gledamo u bioskopu?", bilo je drugo pitanje Modelsice.

"Neki ljubavni naravno", glasio je odgovor koji joj se jako dopao.

Sledeći je bio Marko Miljković, a ovaj duel su svi isčekivali. Ona ga je oduvala pitanjem, ali tek posle njegovog odgovora ga je metaforički "sahranila".

"Šta bi učinio da osvojiš jednu devojku?", bila je radoznala Dragana.

Miljana je dovikivala da bi je "napio", a onda je Miljković dao detaljan odgovor, jako se upetljavši, pa je mnogo pričao, ali ništa pametno nije rekao. Sve dok ga voditelj nije presekao opaskom "vodio bi je u Brus", što je rodno mesto di džeja, pa mu je pomogao da se iskobelja od problema oko osvajanja devojaka:

foto: Printscreeen

"Sam po sebi bi je šarmirao, zato što sam šarmantan. A kada mi se neka svidi, ja se Bogami dobro potrudim oko nje. Išao bih na kartu neke duhovitosti, zabave. Dešavalo se da devojku osvojim putovanjem pre nego što se smuvamo".

A šta se onda ovde desilo i gde je omanuo samo su neki od komentara cimera, koji su aludirali na to što Marko danima obleće oko Dragane, ali mu ne uspeva da je osvoji.

A na pitanje da li joj se dopao odgovor Modelsica je urnisala Miljkovića:

"Pa, ne sviđa mi se ovaj odgovor. Više mi se sviđa Ervinov, o ovom ljubavnom filmu".

foto: Printscreen

Kurir.rs / Foto: Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track