LEPI MIĆA PROGOVORIO O ŽENI KAO NIKADA PRE: Pikanterijama iz braka svima zapušio usta! (FOTO)
Foto: Damir Dervišagić

razoružao ih

LEPI MIĆA PROGOVORIO O ŽENI KAO NIKADA PRE: Pikanterijama iz braka svima zapušio usta! (FOTO)

Rijaliti -

Lepi Mića poneo je titulu najveće muškarčine Bele kuće. Temperamenti zadrugar pokazao je mirniju i romantičniju stranu sebe, što je njegove cimerke raspametilo. Odgovorima na pitanja koja su imale ih je kompletno razoružao te im stavio do znanja da svoju Snežanu, sa kojom je u dugogodišnjem braku, čuva "kao oči u glavi".

foto: Printscreen Pink

Na primer, kada ga je Višnja pitala šta bi uradio da je žena koju voli u velikom problemu i da može da joj pomogne, ali samo ako pređe svog mnogo dobrog druga, rekao je:

"Tu nema dileme. Žena je najbolji drug".

Na pitanje koja mu je granica koju nikada ne bi prešao a da nije u pitanju prevara, izjavio je:

"Ne bih dozvolio da je nekim svojim gestom da je ponizim. Ne bih je nikada vređao ružnim rečima, ne bih nasrnuo fizički na nju. Nikada ne bih dozvolio da zbog mojih hirova bude povređena, jer otkako sam je upoznao, izmenio sam svoje navike, izmenio društvo i posvetio se njoj i čitav život posle toga je život mene i nje. Ako vidim da je neka frka, ja izađem, kažem: 'Ćao, prijatno' i vratim se sa poklonima i napišem poruku: 'Volim te najviše na svetu', to je neki način moje svađe sa njom. Ne bih dozvolio da moja porodica doživi nešto loše zbog mene. Ako nisi sposoban da obezbediš ženi osnovne stvari da ona bude zadovoljna da bude sa onim koga je birala, onda ti nisi sposoban da budeš u braku".

foto: Printscreen Pink

Svaki put kada bi tako nešto rekao bio bi ispraćen ovacijama, što je svakako uticalo na nežniji pol da upravo njega i izabere za muškarčinu.

foto: Printscreen Pink

Kurir.rs/Foto: Damir Dervišagić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track