INTIMNA ISPOVEST DRUGARA! DAVID I TOMA OTKRILI ŠTA IMAJU ZAJEDNIČKO: Brale, ja te razumem, ni mene moji nisu prihvatili! (VIDEO)
Foto: Printscreen

otvorili se

INTIMNA ISPOVEST DRUGARA! DAVID I TOMA OTKRILI ŠTA IMAJU ZAJEDNIČKO: Brale, ja te razumem, ni mene moji nisu prihvatili! (VIDEO)

Rijaliti -

David Dragojević i Toma Panić poverili su se jedan drugom o problemima sa kojima su se susretali tokom odrastanja, ali i sada kada su već izgrađene ličnosti. Naime, njihova različitost je oduvek izlazila iz okvira u sredinama gde su živeli, pa su jedan u drugome našli razumevanje.

"Ja sam oduvek štrčao. Mene boli ku.ac. Svi u Novom Sadu znaju da sam ja taj koji se izdvaja. Uvek po izgledu - čarape i tako te stvarčice, meni je to kul. Oni neka prozivaju, šta da im radim", požalio se Dragojević koji je večerao dok je razmenjivao mišljenje sa Panićem.

foto: Printscreen

Toma je video odobravanje i podršku, pa se otvorio svom cimeru u potpunosti i priznao da ga u kraju nisu prihvatili i da su ga prozivali da je gej:

"Brale, ti si gej pogledaj kako se oblačiš. Ja sam nosio te čarape još sa 18 godina. Posle sam promenio stil, ali sam ipak ostao svoj. Sada već volim da se oblačim kao Džoni Dep. Meni su najbolje godine otišle, moja generacija se mučila u školi dok sam ja bio po inostranstvu i radio. Mene u mom kraju nisu prihvatili, pa evo sad ni ovde. Mene poštuju oni koji su ispunjeni u životu".

foto: Printscreen

Pogledajte u video snimku kako je ovo izgledalo.

Kurir.rs / Foto: Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track