LUDILO

MAJA, DOROTEA I MARIJANA POMAHNITALE, ORI SE KUĆA OD PSOVKI: Zonjićeva polila krevet Jovanovićeve, a zgadiće vam se život kada vidite kako joj je UZVRATILA! (VIDEO)

Rijaliti -

Marijana Zonjić je optužila za krađu Maju Marinković i Doroteu Jovanović, što su one negirale, a onda je došlo do velikog sukoba.

"Ti si takva dobrica, ja ću tebi da dam kada god ti treba nešto. Jesi li se najela? Nemoj da se.eš više i kradeš! Lopužice", pričala je podrugljivo Marijana.

"Nemoj tako da budeš dobra prema meni, posramiću se. Mala uličarko, đubrence. Gde ti je argument uplašena devojčice?", govorila je ironičnim glasom.

foto: Printscreen

Pljuštale su teške uvrede sa obe strane. Dorotea je nasamarila Marijanu kada je zamahnula flašom punom vode, a Zonjićeva je misleći da će je stvarno politi istom podigla ruke, pa ih je obe polila. Obezbeđenje je sve vreme bilo prisutno tokom svađe i sprečilo da dođe do većeg okršaja.

Zonjićeva je otišla do spavaće sobe i ceo Dorotein krevet isprskala vodom, a potom i nju samu. A kako bi joj se zadrugarka revanširala ona je njenu posteljinu odnela u štalu, pa je razvlačila po zemlji.

foto: Printscreen

Za to vreme Zonjićeva je bila u zatvoru kako bi se smirila, a ono što je sigurno jeste da ni ne sluti šta se desilo sa njenom posteljinom.

foto: Printscreen

Kurir.rs, Foto: Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track