Najnovije vesti

RASKRINKALA MAJKU I ĆERKU

OVA ZADRUGARKA ZNA SVE I BEZ USTEZANJA PRIZNAJE: Miljana je psihički bolesna, uz Zolu se oporavlja, a Marija mora da popusti! (VIDEO)

Rijaliti

Miljana Kulić i njena majka Marija ne razgovaraju od prošle noći tokom koje je Marija imala sukob sa dečkom svoje ćerke, Lazarom Čolićem Zolom. Marija nikako ne prihvata izabranika svoje ćerke kome je zamerila što ne staje u Miljaninu odbranu tokom svađa. Prvi svedok njihovog sukoba bila je Rada Vasić, koja je o celoj situaciji razgovarala danas sa Drvetom mudrosti.

"Ti si malo stariji, pa vidiš kao i ja. Marija nije u pravu što joj se meša u ljubav. Ona se smirila od kada je on ovde, to je pravi dečko za Miljanu. Ona traži za sebe zeta nasilnika koji će da se svađa sa celom kućom. Ona ne traži za sebe muža, već zeta", rekla je Rada.

foto: Printscreen

"Ona je mlada i treba joj dečko. Dok je bila sama stalno se svađala i htela da se bije, a sada je došla na svoje. Ona je bolesna i ima problem sa nervozom, zato Marija treba da joj popusti da bi Zola bio opušten pored nje", dodala je ona.

Rada je, takođe, u razgovoru sa Drvetom mudrosti zaključila da Belom kućom trenutno vladaju žene koje muškarce vuku za nos.

foto: Printscreen

Kurir.rs, Foto: Printscreen

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...