Najnovije vesti

ZAPREPASTILA

IVANA VRBAŠKI ZBOG BOLESTI SPREČENA DA DOĐE U RIJALITI, PA OSTAVILA KARAĐORĐA PREKO TELEFONA! Kukavički se povlačim, ali ovo je za mene previše! (VIDEO)

Rijaliti

Ivana Vrbaški, Minina majk, uputila je reči podrške Mariji Kulić, koja samo što je izašla iz "Zadruge 2". Zbog Miljaninih suza posebno se potresla, ali kako ističe, nije mogla da se odazove pozivu i dođe u goste jer ima boginje. Marija se Ivani zahvalila i poželela joj brz oporavak.

 

"Pozdravljam Sanju i Majinog tatu, kao i Mariju", obratila se svima koji su sedeli kod Dušice Jakovljević i ne sluteći šta ih dalje čeka.

 

foto: Printscreen

Naime, Mariju je zanimalo da li Ivana ima komentar na Karađorđevo ponašanje prema njenoj ćerki Mini.

 

 

"Ja mislim da si ti pametna žena, Beži od njega, ovo čudo ti nije potrebno", istakla je Marija, ali Ivanin odgovor šokirao je sve.

 

"Ja se kukavički povlačim iz cele te priče. Meni je nepojmljivo da se ovako jedna porodica ponaša. Ne želim da imam veze sa tim, tu je sve mnogo zamršeno. To su stvari koje se rešavaju u četiri zida, a ne ovako javno. Ja sam drugačije vaspitana. Kod nas je jedino Mina malo slobodnija. Svaka čast ljudima koji su mi rekli da sklonim od njega, ovo je za mene previše", izjavila je Ivana pa preko televizije zapravo i ostavila Karađorđa.

 

foto: Printscreen/YT

Upravo njegov odnos prema Mini uticao je na ovakvu odluku.

 

"Mene je najviše pogodilo kada je Karađorđe postavio ultimatum Mini da ne sme da se druži sa Ljubom", istakla je ona, pa zatim i iskoristila priliku da prokomentariše ćerkin odnos sa Ervinom.

 

Tada, Ivana je još jednom zapanjila sve prisutne.

 

foto: Printscreen/Youtube

"On je simpatičan dečko. Mina je tamo, ne ja, njoj odgovara verovatno", rekla je, pa ga uporedila sa Đeksonom: "Đekson je Đekson. On je nezamenljiv", zaključila je ona.

Kurir.rs/Foto: Printscreen

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...