Najnovije vesti

GASTOZ PROGOVORIO O POLJUPCU SA LUNOM I KIJOM! Napravio lom: Ako vas zanima koja je bolja EVO ŠTA JE REKAO!
Foto: Dado Đilas, Damir Dervišagić

iznenadio

GASTOZ PROGOVORIO O POLJUPCU SA LUNOM I KIJOM! Napravio lom: Ako vas zanima koja je bolja EVO ŠTA JE REKAO!

Rijaliti

Nenad Marinković Gastoz, dupla kruna "Parova", u Valjevu na jednoj manifestaciji upoznao je Slobu Radanovića a zatim i video Kiju, kako ističe, po drugi put u životu. 

 

"Upoznao sam se sa Slobom, sa Kijom mi je ovo drugo viđanje. Ona je luda kao struja! Vidi se da je lajsna kao i ja... Kada bismo se ona i ja spojili, da se družimo, ko zna šta bi bilo",  rekao je on.

 

Kako je poznato da se druži sa Lunom Đogani, koja je u prvoj sezoni "Zadruge" bila u vezi sa pevačicinim sada bivšim suprugom i koja je svojeveremeno i te kako vodila računa o tomre ko je blizak sa pevačicom i zašto, mnoge interesuju detalji njihovog odnosa. Na pitanje da li bi i koju bi pre poljubio, Kiju ili Lunu zaprepastio je odgovorom:

 

"Obe u isto vreme, pa da procenim koja se bolje ljubi... (smeh) Ne gledam ja to tako, ali koga god sam želeo da poljubim u životu, to je bilo poljubljeno, što
bi rekli, tako da toga mi ne manjka".

 

foto: Damir Dervišagić, Marina Lopičić

Svakako, ne bi se iznenadio kada bi i sa Kockarevom postao dobar prijatelj, jer - nikad se ne zna. 

 

"Meni ni mama nije odlučivala sa kim ću ja da se družim, tako da to ne može niko. Ja nikad ne bih doveo u moje društvo, u kojem je Luna, nekoga ko nije
dobar sa njom. Luna je meni prijatelj, a Kiju sam ipak video dva puta u životu. Ko zna, možda ćemo jednog dana biti najbolji prijatelji", objasnio je Nenad.

 

foto: Damir Dervišagić

Kurir.rs/Telegraf/Foto: Dado Đilas, Damir Dervišagić

 

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...