Najnovije vesti

HIT

DOROTEA PONOVO ZASKOČILA MARKA! Uzela kremu, došla u njegov krevet, pa kad se uverila da ih niko ne gleda NAVALILA! (VIDEO)

Rijaliti

Dorotea Jovanović i Marko Miljković posle jedne zadrugarske žurke u oktobru podigli su ogromnu prašinu u Beloj kući. Nema koga nije zanimalo šta se desilo ispod pokrivača! Dok su jedni tvrdili da je Miljković krhku plavušu iskoristio jer je bila pijana, drugi su bili sigurni da mu Dorotea pomaže da zaboravi Maju, s kojom je u tom trenutku bio tek prekinuo odnos.

"Izvaćarili smo se, izljubili smo se, meni je bilo lepo. Samo što sam bila pijana, pa ostali misle da se ja ničega ne sećam", rekla je tada Marku Dorotea.

"Pa i ja sam bio pijan", nadovezao se Marko odmah.

"Maja kaže da si me iskoristio jer sam bila pijana, Moskva joj je rekla da preteruje sa ljubomorom", otkrila mu je ona.

"Ma ona samo traži razlog da me napadne. Stvarno ne želim da se sa njom raspravljam", konstatovao je Marko tom prilikom.

foto: Printscreen Pink

Ovoga puta, temperamentna Dorotea pokazala je da je spremna na sve samo da bi njemu ugodila. Zato se poslužila kremom, došla do njegovog kreveta i izmasirala ga kao nijedna pre. On je u mraku uživao u nežnim dodirima po leđima i vratu za sve pare. Dorotea mu je zasigurno pružila ogromno zadovoljstvo. Nije se bunio!

Kurir.rs/Foto: Printscreen Pink

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...