SUBOTIĆEVA KAO OD MAJKE ROĐENA! Već ste je sa Davidom videli u SEKS AKCIJI  POD TUŠEM, a sada još malo GOLOTINJE mlade majke iz Kaluđerice! (FOTO 18+)
Foto: Printscreen Pink

nonšalantno

SUBOTIĆEVA KAO OD MAJKE ROĐENA! Već ste je sa Davidom videli u SEKS AKCIJI POD TUŠEM, a sada još malo GOLOTINJE mlade majke iz Kaluđerice! (FOTO 18+)

Rijaliti -

Aleksandra Subotić i David Dragojević otišli su zajedno na tuširanje, a zadrugarki nije predstavljao nikakav problem da se još malo usnimi i bez blama pokaže svoje atribute milionskom auditorijumu "Zadruge 2".

foto: Printscreen

Naime, ona se sve vreme namešta za slikanje i snimanje, svesna da su kamere uključene 24h, ali to mladoj mami kojoj dete sedi kod kuće ne smeta. Čak je i pogledala u kameru i nonšalantno nastavila. David ju je mazao kremom po telu, a ona je strgla peškirić te ostala samo u donjem delu veša.

foto: Printscreen

Kada je Dragojević kraj nje, može se i svet srušiti, ona tada jedino oseća mir i spokojna je, za ostalo je baš briga, kako je u više navrata i sama izjavljivala.

foto: Printscreen Pink

Pa, tako je bilo i ovog puta u zaparenom kupatilu, pa su guza i grudi isplivali u prvi plan, a ona se šepurila kraj svog dečka.

foto: Printscreen Pink

Kurir.rs / Foto: Printscreen

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track