ZOLA ĆE OSTAVITI MILJANU MESEC DANA PRED KRAJ RIJALITIJA?! Uhvatio je u laži, a ono što je usledilo DOTUKLO JE KULIĆEVU DO SRŽI! (VIDEO)
Foto: Printscreen

Šok

ZOLA ĆE OSTAVITI MILJANU MESEC DANA PRED KRAJ RIJALITIJA?! Uhvatio je u laži, a ono što je usledilo DOTUKLO JE KULIĆEVU DO SRŽI! (VIDEO)

Rijaliti -

Miljana Kulić vrlo brzo po ulasku Lazara Čolića Zole na velelepno imanje u Šimanovcima dala mu je svoje srce na dlanu, iako nije baš svima najjasnije koje su prave namere di džeja. On je nju uhvatio u laži da je boli grlo, pa zbog toga ne priča sa njim, a zapravo je na sav glas vikala pred voditeljem i ukućanima kada je trebalo da se svađa. Međutim, pravi šok za nju usledio je kada joj je par sati nakon toga Lazar rekao da će on izaći iz rijalitija mesec dana pre nje.

Što se tiče laži, Čolić je bez pardona progovorio o onome što je primetio kod svoje devojke:

foto: Printscreen

"Da li kapiraš o čemu ja pričam sa svojom devojkom? Imam utisak pred emisiju da ne možeš da progovoriš, čim dođe emisija ti se raspravljaš. Onda mene foliraš ili šta? Rekla si mi šezdeset puta večeras da te boli grlo".

Miljana je ovo demantovala, pa mu prebacila kako nema poverenja u nju.

Malo nakon toga, usledila je svađa u krevetu kada su legli, a uzrok je bila Zolina rečenica da bi voleo da ranije nego njegova devojka napusti rijaliti.

foto: Printscreen

Miljana je ovo shvatila ozbiljno, pa je pomislila da želi da je ostavi, što joj je nateralo suze na oči. Iako je Zola pokušao da je razuveri, Kulićevoj se ceo svet srušio, te je izletela iz krveta i plačući otišla u dvorište, "na cigaru" kako bi se smirila.

foto: Printscreen

"Kao da imam dva deteta, takav osećaj imam. Hoću da se odvojim od tebe", rekla je Miljana u nastavku svađe.

"Loše mi je. Nemamo ništa od svađe. I tebi i meni je teško. Nikada te ne bih ostavio, džabe plačeš sada i otežavaš", kazao je Zola.

"Mnogo mi je teško zato što si rekao da hoćeš da ideš"

"Ne, nisam tako rekao. Ja sam samo rekao da bih voleo da izađem pre tebe mesec dana. Jesi li ti luda? Koji ti je ku*ac?" bile su oštre reči Čolića.

foto: Printscreen

Kurir.rs / Foto: Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track