ZLO

IZMISLILA JE BOGATE ARAPE! GNUSNA JE LAŽ DA JE IZGUBILA DETE! Ljubi prekipelo pa razvezala jezik: Aleksandra i ne sluti šta joj je majka UPRAVO URADILA! (VIDEO)

Rijaliti -

Ljuba Pantović rešila je da je dosta, te se poverila Mikiju Đuričiću i objasnila mu da njena ćerka Aleksandra Subotić ne zna šta priča jer se uplela u laži. Insistirajući da sve radi iz najbolje namere, oslikala je pčelaru iz Kupinova u potpunosti novu sliku Aleksandre, objašnjavajući šta je zapravo glavni okidač njihovih žestokih svađa.

"Pričala je ona meni kako je imala težak život. Ja njoj kažem: 'Ako si imala težak život, onda si fakultet morala da završiš, zaposliš se, a ne da ideš po rijaltijima'. Situacija je grozna", rekao je Miki i ne sluteći šta će tek da čuje.

Zbog ovoga se podigla ogromna prašina. Naime, Ljuba je u potpunosti raskrinkala Aleksandru, te tvrdila da je sve što je njena ćerka izjavila za nju - gnusna laž.

"Dosta više sra*a po meni! Ja nisam rekla ni dva posto o njoj. Ako kod mene probudi da kažem neke stvari, ona je gotova! Ona je pričala kako su joj ljudi pričali da su joj kupovali ovo, ono... nazivali su je 'arapskom ku*vom'. Ona mene napada da sam ja njoj rekla da je ku*va. Ona se sama upliće u laži! Ona se hvalila kako je ona riba, koja ima prijatelje Arape, kako su je svugde vodili... Ona je pričala u nekom lajvu sa nekom ribom kako će da napiše knjigu 'Kako je mene moja majka podvodila", ispričala je Ljuba pa šokirala Mikija.

"Meni se sinoć David kleo. Samo što nije zaplakao. Da je ona bila trudna..." ispričao joj je Miki.

"Laže", zapanjila je Ljuba.

Kurir.rs/Foto: Printscreen Pink

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track