NE ŠALI SE

MRTVE SPOMINJE A NE ZNA DA SE IZVINI! Luna napravila fijasko, pretila bratu, bljuvala VATRU! (VIDEO)

Rijaliti -

Luna Đogani i Marijana Zonjić posvađale su se na krv i nož. Blogerka je čak dozivala mamu i tatu da isprate i dobro upamte čitav haos, jer je želela da tuži temperamentnu plavušu. Ipak, mnoge je zanimalo da li misli da će ipak da smogne snage i oprosti joj, kao što je uspela da izgladi odnos pre kada je stupila u vezu sa njenim bratom Adamom.

"Ona ne zna da se izvini ovde, ona spominje mrtve ljude, pa se nije izvinjavala. Imali smo na početku konflikt. Mešala sam se, a nije trebalo. Zbog Adama sam spustila loptu. Posle toga smo bile okej i bile jedna uz drugu. Provocira, uvek. Malo Zerinu, malo mene. Nisam želela da se petljam. Juče mi je spomenula i butik, ona je za sve to bila upućena. Ona je za mene vazduh. Ona se sladi tuđom nesrećom. Žao mi je što sam je gađala. Ona je za mene završila i Adamu sam rekla da smo završili ako u bilo kom smislu bude sa njom posle ovoga", rekla je ona pa ujedno i zapretila bratu.

Zbog ovoga podigla se ogromna prašina.

Marijana se sve vreme njenog izlaganja smejala, čekajući trenutak da kaže šta ona misli.

"Ja samo ne dam na sebe. Uvredama reagujem kada me vređaju. Za butik sam se zezala, ali hajde. Dosta stvari nisam htela da pričam, ali onda sam pukla i eto", pokušala je da se opravda Zonjićeva tokom večeri rezervisane za pitanja novinara.

Kurir.rs/Printscreen Pink

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track