nije mu ovo trebalo

MARKO MILJKOVIĆ SE OPASNO IZBLAMIRAO: Produkcija se baš njemu obratila, a evo šta je razlog! Propao je u zemlju od SRAMOTE! (VIDEO)

Rijaliti -

Marko Miljković je tvrdio kako za salvu nije dobio svu hranu koja je za njega poslata, a onda je doživeo "šok" kada mu se produkcija obratila.

Zadrugar je pomno slušao pismo koje je stiglo od Velikog šefa i pravio grimase.

"Dragi Marko, pre svega ćemo ti objasniti kako funkcioniše slanje i stizanje hrane za slavu. Ti si se nekoliko puta obraćao svojim prijateljima i diktirao šta želiš da ti pošalju, prozvao si ih i po imenima i konkretno tražio koliko čega želiš da se pošalje za slavu. U nedelju na dan tvoje slave je donešena hrana i piće za tvoju slavu. Ne želimo da imenujemo osobu koja je to donela, ali verujemo da ti znaš sa kim imaš dogovor da se pobrine za slavu", pisalo je u pismu.

foto: Printscreen

"Dragi Marko, da li ti zaista misliš da bi se mi sramotili i krali i sklanjali hranu koju si ti dobio da častiš zadrugare? Trebalo bi da si već naučio da se mi ne bi igrali sa tim stvarima i ne bi sebe doveli u tu situaciju. Izričito i čvrsto stojimo iza onoga što ćete sada čuti. Marku Miljkoviću je za slavu ubačeno sve što je poslato. Ovim napominjemo da Marko razloge svog nezadovoljstva onim što mu je poslato mora naći na nekim drugim mestima, jer mi nemamo veze sa tim. Na kraju nas i ne interesuje što Marko nije dobio sve što je tražio. Marko, ovim te poslednji put opominjemo da ne možeš izgovarati takve stvari bez dokaza i činjenica, a ukoliko te je sramota od drugih zadrugara što je količina hrane koju si dobio bila mala, pa si želeo sve da svališ na produkciju, onda i mi i zadrugari zaslužujemo izvinjenje. Veliki šef", glasi ostatak pisma.

foto: Printscreen

Marko Miljković odmah je počeo da se pravda, međutim u tome nije uspeo jer su zadrugari govori kako ono što on priča nema veze sa istinom, zbog čega se ovaj ukućanin posvađao sa nekoliko svojih cimera među kojima su bili Miljana Kulić i Zorica Marković.

"Iskompleksirani kompleksaš nema potrebu da se izvini, takav je. Mene je sramota! Tebi će neko da ograničava, ti si mi jako bitan faktor. Kad god nešto ne odgovara produkcija je kriva, ma da", rekla je Miljana Kulić.

foto: Printscreen

Kurir.rs, Foto: Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track