SALEĆE OŽENJENOG MUŠKARCA, A NADA SE NAJBOLJEM: Dina Galorini u velikom intervjuu otkrila pravi razlog SUKOBA SA BAKIJEM!
Foto: Printscreen Happy tv

SALEĆE OŽENJENOG MUŠKARCA, A NADA SE NAJBOLJEM: Dina Galorini u velikom intervjuu otkrila pravi razlog SUKOBA SA BAKIJEM!

Rijaliti -

Atraktivna brineta, ćerka srpske heroine, Dina Galorini, pobrala je sve simpatije publike kada je sa bolom u duši podelila svoju tešku životnu priču u rijalitiju "Parovi 7".

Galorinijeva i dalje pati za svojim bivšim suprugom Milošem Stanojevićem, ali je uprkos tome, u vili "Parova" našla nekog na koga može da se osloni, a ponovo je osetila i one prve žmarce zaljubljenosti.

Naime, Dina već duže vreme gaji posebne simpatije prema denseru Bakiju B3, a evo šta takmičarka kaže na tu temu:

1. Situacija između Bakija i tebe komplikuje se iz dana u dan. Rekla si da ste se udaljiti nakon što je negativno pričao o tebi. Šta si zapravo načula i koliko zaista veruješ tračevima?

- Baki mi je značio kao drug u pravom smislu te reči i velika mi je podrška ovde. Ukoliko se ispostavi da je po njegovom povratku u vilu izjavio da sam sa njim bliska samo zbog ličnog marketinga, onda će me to duboko povrediti.

foto: Printscreen Happy tv

2. Mnogi su prokomentarisali da si ljubomorna na odnos Bakija i Ilijane, te da si zbog toga plakala. Koja je tvoja strana priče?

- Ja od samog početka imam konflikt sa Ilijanom, što Baki vrlo dobro zna.On se uprkos tome, kao moj pravi prijatelj, zbližio sa njom iz meni nepoznatih razloga, što smatram da nije u redu. Proglašena sam ljubomornom, što je potpuno apsurdno.

3. Pre nekoliko dana si opet pričala o svom bivšem mužu i priznala da ga i dalje voliš. Da li bi se ikada pomirila sa njim?

- Trenutno se nalazim u takvim uslovima u kojima često vraćam najlepša sećanja iz svoje mladosti. Moju mladost obeležio je moj bivši muž Miloš, pa tako maštam kako i dalje u velikoj ljubavi podižemo našeg sina Viktora. Život je nepredvidiv, a ja se nadam da će me uprkos svim mukama koje sam prošla, ipak nagraditi.

foto: Printscreen Happy tv

Kurir.rs, Happytv / Foto: Printscreen Happytv

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track