MATORA IZABRALA POTRČKE KOJI ĆE NAPRAVITI HAOS, A U SVOJ KREVET SMESTILA ANU KORAĆ: Ovom odlukom ZAPREPASTILA sve, a svoju DEVOJKU najviše! (FOTO)
Foto: Printscreen

nepromišljena odluka!

MATORA IZABRALA POTRČKE KOJI ĆE NAPRAVITI HAOS, A U SVOJ KREVET SMESTILA ANU KORAĆ: Ovom odlukom ZAPREPASTILA sve, a svoju DEVOJKU najviše! (FOTO)

Rijaliti -

Jovana Tomić Matora novi je vođa u "Zadruzi 2" pa je u skladu sa tim izabrala ovonedeljne potrčke. To su Aleksandra Subotić i Branislav Radonić Brendon.

"Ovoga puta sam pokušala da uradim nešto da im ne bude lako. Mislila sam da stavim mladi zaručeni par Aleksandru i Davida, ali to nije zanimljivo, Karađorđe takođe, nije zanimljiv. David me je toliko razočarao, čak i više od Aleksandre. Ako hoćeš da vidiš kako se voli možeš kad izađeš da pogledaš moj poziv sa Sanjom. Aleksandru ću da pošaljem u izolaciju, ona je prvi potrčko. Pa da vidimo da li će David žrtvovati honorar i spavati sa njom u izolaciji", rekla je Matora.

Aleksandra je iskomentarisala da Matora treba da bude zadovoljna što ona uopšte i komunicira sa njom.

foto: Printscreen

Za drugog potrčka Matora se svojski potrudila da izabere nekoga ko će pomutiti lonce Davidu i Aleksandri:

"Gledala sam da ako Dača bude spavao sa Biserkom ko će da ih dislocira i da im pomeri moždane vijuge, i to je Brendon. Ovo nije iz zlobe ovo je čisto da im ne bude dosadno".

Brendona je ova odluka iznenadila, ali i pored toga je rekao da će mu prijati da se malo izoluje.

foto: Printscreen

Za omiljenu osobu, Matora je izabrala svoju najbolju drugaricu, Anu Korać. Da li je Matora uopšte razmišljala o tome kako će njena devojka Sanja Stanković reagovati na ovu odluku, ostaje da tek saznamo u narednim danima.

foto: Printscreen

Kurir.rs / Foto: Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track