SIŠLI SA OGRADE I VRATILI SE U RIJALITI: Aleksandra i David posle HAOSA sa Zerinom otišli pravo pod TUŠ, a sve vreme napadali LUNU (VIDEO)
Foto: Printsceen

KAO DA SE NIŠTA NIJE DESILO

SIŠLI SA OGRADE I VRATILI SE U RIJALITI: Aleksandra i David posle HAOSA sa Zerinom otišli pravo pod TUŠ, a sve vreme napadali LUNU (VIDEO)

Rijaliti -

Aleksandra Subotić i David Dragojević su nakon konflikta sa Zerinom Hećo želeli da napuste "Zadrugu 2". Neko vreme su proveli kod ulaza na luksuzno imanje, a onda su došli na ideju da preskoče ogradu, koja se nalazi na farmi u okviru luksuznog imanja.

Posle nekoliko sati Aleksandra i David su se vratili u "Zadrugu" i ponašali se kao da se ništa nije ni dogodilo. Subotićeva je predlagala Davidu da se tuširaju nakon što premeste svoje stvari u izolaciju, u kojoj će ona boraviti one nedelje jer je izabrana za potrčka zajedno sa Branislavom Radonićem Brendonom.

- Hajde, uzmi stvari pa ćemo da idemo da se kupamo - rekla je Aleksandra.

Podsećanja radi, u emisiji sa Milanom Miloševićem došlo je do strašnog kontakta između Zerine Hećo, koja je već danima u teškom psihičkom stanju zbog informacije koju je Aleksandra podelila sa javnošću, a to je da je Zerina bila silovana.

Rebeka Popović je brže-bolje sa njima podelila informaciju da je njihova nekadašnja prijateljica Luna Đogani odmah po njihovom izlasku otišla kod Mikija Đuričića kako bi mu rekla da je bio u pravu za sve što je rekao o njima.

- Svi su vas pljuvali. Luna je odmah otišla da se zahvali Mikiju i da mu kaže da je za sve bio u pravu. Ovo što ti sada pričam, nemoj sutra da iskoristiš. Ja generalno nemam ništa protiv vas, što sa vama ne bih pričala? Kad ste otišli, Suzana se nakačila na mene. Ispalo je na kraju da su vas svi odj*bali i da ste spali na Rebeku i Marijanu - rekla im je.

Kurir.rs/Foto Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track