OTKRIVENA JOŠ JEDNA VELIKA TAJNA ZERINE HEĆO! IZ BRAKA SA OVIM ČOVEKOM JE DOBILA ĆERKU: Hteo da joj oduzme malu Saru, podneo prijavu protiv nje! (FOTO)
Foto: Printscreen

turbulentno

OTKRIVENA JOŠ JEDNA VELIKA TAJNA ZERINE HEĆO! IZ BRAKA SA OVIM ČOVEKOM JE DOBILA ĆERKU: Hteo da joj oduzme malu Saru, podneo prijavu protiv nje! (FOTO)

Rijaliti -

Zerina Hećo neutešna je otkako je Aleksandra Subotić obelodanila pred zadrugarima i milionskim auditorijumom da je bosanska starleta bila silovana.

Posle burne svađe i muka, otrčala je u izolaciju i vrištala na sav glas, a bivši dečko Bane Čolak uporno je pokušavao da je smiri.

Međutim, nesrećnoj ženi u nekoliko trenutaka raspao se čitav svet, a to je toliko teško podnela da se njena majka Sanela van rijalitija potresla do te mere da je završila u bolnici. Ona je zatim i priznala šta se dogodilo, zabrinuta kako će njena ćerka nastaviti dalje.

Ipak, Zerina je jednu osobu iz svog života uvek s ponosom isticala i radovala joj se, a to je njena ćerka Sara koju je dobila u braku sa Rusmirom Hećom. Rusmir javnosti nije bio poznat sve do trenutka kada je podneo prijavu protiv Zerine zbog nedoličnog ponašanja u drugom rijalitiju, pa od Centra za socijalni rad zatražio da se njemu dodeli starateljstvo nad devojčicom.

"Išla sam u Sarajevo, u socijalnu službu i na sud. Zasad je sve u redu, dete ostaje kod mene. Svoju ćerku ne dam nikome", rekla je tada Zerina.

1 / 6 Foto: Printscreen

Kurir.rs/Foto: Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track