saznajemo

IZNENAĐENJIMA NIKAD KRAJA! Veliki šef poslao POKLONE, a za otvaranje velike FABRIKE sve je već spremno! (VIDEO)

Rijaliti -

Veliki šef rešio je da u svoju kuću unese prazničnu atmosferu, pa je novim pismom obradovao zadrugare, ali ponajviše Boru Santanu.

Naime, 8 radnika biće deo fabrike, a Bora će biti šef, pa je za ovu priliku dobio odelo i cipele, kako bi se dostojno nosio sa novom ulogom.

"Veoma je važno da šef smene svojim izgledom pokaže poštovanje prema visokoj funkciji na koju je postavljen. Zato šaljemo Bori smoking i cipele, ali i pribor za ličnu higijenu kako bi svakog dana mogao da bude sređen, uredan i miriše na poslu", pisalo je u pismu.

foto: Printscreen

"Kako bi šef smene imao dovoljno energije da mu slučajno ne padne šećer pred otvaranje, šaljemo sok za Boru. Boro, drži se i ne zaboravi da je motivacija najvažniji i dobar primer radnicima", stiglo je i drugo obaveštenje za Boru.

Matora je radosno čitala novu vest o otvaranju nove fabrike zakazanom za sutra, a kao motivacija za buduće radnike, stigle su i čokoladice:

"Šaljemo šefu smene čokoladice kako bi razdelio radnicima i motivisao ih pred sutrašnje otvaranje fabrike. Boro, svi znamo da je motivacija radnike veoma važna zato ti šaljemo čokoladice da ih počastiš pred početak teškog rada u fabrici, a tebi kao šefu smene, kome treba najviše energije narednih dana, šaljemo veliku čokoladu", pročitala je ovonedeljni vođa novo iznenađenje Velikog šefa, čemu su se svi obradovali.

foto: Printscreen

Kurir.rs / Foto: Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track