ISTINA JE, PRODAJEM SE ZA 20 EVRA! Rijaliti zvezda priznala šta bi malo koja smela: Otkrila ko je čovek kojem DAJE POLA ZARADE!
Foto: Dragana Udovičić

ŠOK

ISTINA JE, PRODAJEM SE ZA 20 EVRA! Rijaliti zvezda priznala šta bi malo koja smela: Otkrila ko je čovek kojem DAJE POLA ZARADE!

Rijaliti -

Enisa Bajramović i Đorđe Tomić bili su jedan od parova za koji se verovalo da će izdržati pritisak rijalitija, međutim stavili su tačku na svoju romansu i sreću pronašli sa drugoim ljudima. Pošto se đorđe skrasio kraj Đine, Enisa se takođe bacila u promet i to sa atraktivnim Vujom koji je odmah po ulasku u vilu "Parova" postao jedan od najpopularnijih takmičara.

Enisin i Vujin vreli snimak iz kreveta tek je podigao prašinu, kako u rijaliti kući tako i van nje, a kada je njen bivši istakao da je Mili bio u pravu kad je rekapo da je Enisa prostitutka, ona je šokirala rečima:

"Jeste, dajem se dvadesetak evra. Vuji dajem pola para".

Iako se nadovezala kao iz topa i ironično mu "sasula" ovu informaciju u lice, istinitost ove informacije pod ogromnim je znakom pitanja, kako je to do sada bio samo još jedan trač iz rijaliti kuće.

foto: Printscreen/YT

Kurir.rs/Happytv.tv/Foto: Dragana Udovičić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track