BESNA

UDAVILA BIH MARKA BUBICOM DA NE MORAM POSLE DA PLATIM 50.000 EVRA ZA TO! Dorotea zgađena: Kad joj je ovo rekao počela je DA PENI! (VIDEO)

Rijaliti -

Dorotea Jovanović požalila se Snežani Ilić na to koliko koliko je Marko Miljković nervira. Ona je istakla kako on nju ne razume, te da bi ga najradije zadavila bubicom, ali neće to uraditi jer smatra da nije vredan diskvalifikacije.

"On je jako egocentričan i sujetan. Ima kompleks niže vrednosti. Rekla sam da je jedna velika pi*kica. Toliko sam bila besna... ja bih ga rado udavila sa bubicom, ali nije vredan diskvalifikacije. On meni kaže da sam pijana kao du*e?! To što sam ja bila pijana ne znači da sam promenila mišljenje kad nisam pod dejstvom. On je veća žena nego ja. Ja sam nabrojala kada sam bila za stolom, ko je muškarac: Miki, Mića i David... Oni su ostvareni na neke svojstvene načine. Došao ovaj Ervin, devojke se poklalale oko njega kao glupače neke. On je glup kao noć! Odavno nisam videla da je neko tako glup. Ali, vadi ga to što ima dobru dušu", pričala je Dorotea.

Kurir.rs/Foto: Printscreen Pink

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track