Najnovije vesti

DOKAZUJE LJUBAV

NEKI MISLE DA SE FOLIRA, A ZOLA JE POKAZAO DA BI SVE UČINIO ZA KULIĆEVU: Miljana će pasti u nesvest kada vidi šta joj dečko sprema za MESEC DANA VEZE! (VIDEO)

Rijaliti

Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola se povremeno mire i svađaju, a sada je on odlučio da joj priredi iznenađenje za mesec dana veze u rijalitiju.

Njih dvoje su bili potrčci pre tri nedelje, a tamo su učvrstili svoj odnos i pokazali da nisu slagali po pitanju svojih emocija. Međutim, ovoga puta Zola je odlučio da iznenadi svoju miljenicu posle mesec dana njihove veze, pa je u zalagaonicu odneo nešto što je za njega i te kako vredno.

foto: Printscreen

"Za četiri dana slavim mesec dana sa Miljanom, pa bih da joj kupim nešto. Zato hoću da prodam ovu majicu koju sam jako skupo platio, ali neću da vas ubeđujem, sve znate. Kupio bih joj neke slatkiše, cveće, a možda i parfem, ako uspem nešto. Ova majica košta 150 evra i znam koliko vredi. Ona meni sprema, uvek njeno jedem i želim da joj se odužim na neki način", rekao je Zola.

Prodavačica mu nije ponudila cifru koju je on očekivao, a da li je, povrh svega dao sve od sebe da se njegova ideja realizuje.

foto: Printscreen

Kurir.rs, Foto: Printscreen

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...