Najnovije vesti

ne propuštaju!

DOBILA POKLONE OD SVEKRVE, PA ZAJAHALA ZOLU: Miljana i Lazar u novoj akciji do jutra! (VIDEO)

Rijaliti

Miljana Kulić dobila je poklone za nju u malenog Željka od majke Lazara Čolića, pa je toliko bila srećna da je trčala kroz Imaginarijum i pokazivala šta je dobila ostalim ukućanima. Ovo je njoj bio dovoljan povod da ona Zolu časti u krevetu i tako pokaže zahvalnost prema ženi. 

"Od njegove mame su stigli pokloni i za Željka, i za mene i za njega. Dođi da vidite. Svašta je stiglo. Zlato, nešto da me oraspoloži, stigle su stvari od njegove majke za Željka, mene i njega", hvalila se Kulićeva dok su se ostali okupljali oko nje ne bi li videli šta je pristiglo. 

foto: Printscreen

"Prvo da vidim šta je snajka dobila. O, snajka, snajka! Neka je sa srećom! Gospođo Boso, hvala što ste poslali stvari i za bebu i za snajku i za Lakija, tako treba", pričao je Miki. 

"Znači prihvatila je mama. To je to! Imate Blagoslov. Svaka čast", pridružila se Luna. 

foto: Printscreen

Kada su ostali zadrugari utonuli u čvrst san, njih dvoje su se dohvatili ispod jorgana pa razmenjivali nežnosti. Jorgan je bio duboko preko njihovih glava, pa se samo po pokretima moglo naslutit njihovo uživanje. 

Miljana i Zola redovno imaju ovakve vrste akcija u krevetu, pa i pored čestim svađa, njihova veza i dalje opstaje u rijalitiju. A današnji paket sa stvarima od majka Bose uneo je novu nadu za opstanak i razvoj njihove ljubavne veze. 

foto: Printscreen

Kurir.rs / Foto: Printscreen 

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...