IGRE BEZ GRANICA

IZBAČEN JE IZ RIJALITIJA, NAPUSTIO IMANJE, A ONDA JE USLEDIO ŠOK! Vladimir vraćen u rijaliti, Zerina se ODUŠEVILA, ali LUNINA reakcija je sve iznenadila (VIDEO)

Rijaliti -

Vladimir Todorović, koji je dobio najmanje glasova gledalaca, ispao je .

Ognjen Amidžić je večeras posetio Belu kuću, nakon čega su nominovani zadrugari morali da odigraju igru koja će odlučiti kome će od njih dvojice biti duplirani glasovi. Pobedu u igri odneo je Vladimir.

Ognjen je saopštio da jedan ima 51 odsto, a drugi 49 odsto glasova, a zadrugar koji napušta takmičenje je Todorović. On se pozdravio sa svojim cimerima, a odmah zatim napustio imanje.

Međutim, iako je koreograf Vladimir Todorović odlukom glasova publike morao da napusti Belu kuću i uputi se ka studiju, dogodilo se nešto što je sve šokiralo, ali i obradovalo jednu ukućanku.

Naime, voditeljka Dušica Jakovljević obavestila je sve ukućane će se naredne nedelje organizovati još jedan spektakl, a to je ,,Zadrugovizija". Međutim, kako je zbog toga njima bio neophodan koreograf koji bi se potrudio da njihov performans izgleda svetski, odlukom Velikog šefa doneta je odluka da se on ponovo vrati u Zadrugu!

Zerina Hećo bila je neizmerno srećna zbog ovog saznanja, a ni Luna Đogani nije ostala ravnodušna kada je čula da će Todorović ponovo biti regularan učesnik ovog najgledanijeg rijalitija.

Bane Čolak nije imao komentar na sve ovo, ali je zato Zorica Marković osula paljbu po Đoganijevoj i otkrila nešto što niko nije očekivao.

"Ne znam čemu se Luna raduje, rasturila je brak i vezu (Baneta i Zerine). A, on je nju branio (Bane) celu prošlu sezonu", prokomentarisala je Zorica.

Kurir.rs/Foto Printscreen

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track