upetljala se

AKO ME JE ČOLAK LAGAO, ONDA JE ON BOLESTAN! MIKI REŠAVA REBUS TURBULENTNE VEZE: Lupiš čoveku 20 šamara! A ovog vratili zbog koreografije, nije nego! (VIDEO)

Rijaliti -

Miki Đuričić pričao je sa Zerinom Hećo o njenom odnosu sa Banetom Čolakom, jer mu nije najjasnije ko od njih dvoje laže. Zerina mu je objasnila zbog čega je išamarala svog bivšeg dečka u kupatiku, ali i stavila mu do znanja da sa koreografom Vladimirom Todorovićem, koji je vraćen u rijaliti, iako je zbog glasova publike izbačen, neće započinjati ljubavnu vezu.

"Dolaziš čoveku lupaš 20 šamara, što je po meni potpuno besmisleno", krenuo je priču Đuričić koji je ujedno i zatražio razloge za ovakvo ponašanje.

foto: Printscreen

"Zato što mi je spominjao bivšeg muža, nabijao ga na ku.ac. spominje mi dete. Psovao mi majku. Ja se tebi kunem da je tako bilo. I ku.vo i prostitu.ko. Ja sam ga slušala do određene mere, a onda sam ga išamarala!", objašnjavala je Zerina.

Miki je pokušao da sazna pravu istinu o turbulentnom odnosu između Zerine i Čolaka, pa se setio i Vladimira Todorovića:

"Ti pričaš jednu priču, pa drugu. Bane mi je rekao da si ga poljubila u četvrtak, ni ti nisi cvećka, odeš i provociraš ga. Odeš u toalet sa njim, pa pričaš. Glavni krivac vašeg raskida je on, ali i ti si kriva. Ako vi nastavite da produbljujete, onda vi hoćete da se priča o vama! Ja mislim da se tebi Ervin svideo. Sa ovim nisi tri reči progovorila, a sinoć kad je odlazio to su zagrljaji kao da se znate godinu dana. Što se Baneta tiče, poznato je da laže, ali ako me je slagao za sve što mi je rekao, onda je bolestan. A ovog vratili zbog koreografije za "Zadrugovoziju", nije nego".

foto: Printscreen

Kurir.rs /Foto: Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track