u pravoslavnom duhu

GOSPODO ZADRUGARI POMAŽE BOG! LEPI MIĆA OTVORIO GALA PROSLAVU SVETOG NIKOLE: A onda su upali HARMONIKAŠI i napravili HAOS! (VIDEO)

Rijaliti -

Zvono u "Zadruzi 2" označilo je početak velike gozbe za Svetog Nikolu kojoj su se se svi zadrugari jako obradovali. Lepi Mića je posebnim pozdravom otvorio proslavu, a Ana Korać se specijalno za ovu priliku sredila u beloj odevnoj kombinaciji sa kravatom.

"Gospodo zadrugari pomaže Bog! Meni je čast i zadovoljstvo da svima vama koji danas slavite slavu od srca čestitam. Neka Gospod Bog i SVeti Nikola blagoslovi vaše kuće i vaše domove. Svim Srbima i pravoslavnim hrišćanima srećna slava!", počeo je Lepi Mića svoj govor ovim rečima.

foto: Printscreen

Sto je bio prepun različitih đakonija pripremljene za proslavu kakva dolikuje ovom prazniku. Zadrugarke u minićima i dubokim dekolteima i slava je mogla da počne. Maja, Rada, Aleksa, Bane i Brendon su uputili čestitke svojim porodicama.

foto: Printscreen

A onda su uleteli muzičari koji su odmah podigli sve zadrugare na noge i krenulo je veselo. Srdačno su čestitali jedni drugima, ali i pozdravili svoje porodice i sve koji slave.

foto: Printscreeen

Odmah je krenulo i da se jede, da se peva, igra i zabavlja. Dobra atmosfera zavladala je velelepnim imanjem za tili čas.

foto: Printscreen

Kurir.rs / Foto: Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track