KORAĆEVA OD BIVŠEG KOSMAJČEVOG ZETA TRAŽILA DROGU I 2.000 EVRA ZA CIPELE! Skandalozna prepiska KOLA INTERNETOM! Telefon hakovan, sve isplivalo u javnost
Foto: Damir Dervišagić

HAOS

KORAĆEVA OD BIVŠEG KOSMAJČEVOG ZETA TRAŽILA DROGU I 2.000 EVRA ZA CIPELE! Skandalozna prepiska KOLA INTERNETOM! Telefon hakovan, sve isplivalo u javnost

Rijaliti -

Ana Korać, aktivna učesnica rijalitija "Zadruga" nekoliko meseci pre nego što se ponovo prepustila ovom šouu navodno je bila u vezi sa bivšim zetom kontroverznog biznismena Dragoslava Kosmajca Đorđem Zafirovićem Zafirom. Od njega je svojevremeno tražila narkotike, kao i skoro 2.000 evra za cipele koje je želela da nosi na jednom nastupu, a ta prepiska isplivala je u javnost kada je njegov telefon hakovan.

"Srce, da nemaš jedno ono, znaš na šta mislim", pitala je Ana: "Treba mi jedan 'parfem".

"Imam mnogo više, ljubavi", odgovorio joj je Zafirović, pa joj kasnije objasnio gde se nalazi providna kesa u koju je "poklon" bio spakovan.

Pošto joj se čovek od kojeg je trebalo da je preuzme nije javljao, Zafir je bio još precizniji.

"Kod belog stuba ispred restorana. On je između belosivih zgrada. Audi A8 crni", napisao joj je on.

foto: Damir Dervišagić

Kontroverzna prepiska isplivala je u javnost i sada kola internetom, što se seksipilnoj crnki kada bude saznala nimalo neće dopasti. Kako Svet prenosi, Ana je za cipele na štiklu tražila tačno 1.950 evra.

"Srce, jesi ovde možda u A bloku? Trebaš mi nešto, je li imaš kod sebe nešto keša? Treba mi da nešto platim, imam večeras nastup, pa ti vraćam sutra kad ustanem. Javi, pa se viđamo", poručila mu je Ana.

Pošto nije bio tu, pitao je kada želi da joj pošalje po nekome onoliko koliko joj treba. Nakon reda zahvaljivanja, dobila je odgovor koji ju je oborio sa nogu:

"Muškarcima se pozajmljuje, a ženama se poklanja".

Takođe, ona je sa njim podelila i tužne vesti kada joj je uginuo voljeni ljubimac Hugo od kojeg se nije odvajala u pauzi između rijalitija. Navodno, odmah nakon njihove prepiske ona je kupila novog.

"Uginuo je Hugo", poslala mu je i rekla da se ne oseća dobro: "Nije mogao da preživi taj virus. Užas", pisala mu je Ana, na šta joj je on poručio da se "smorio i da mu je baš, baš žao".

foto: Ana Paunković

Kurir.rs/Foto: Damir Dervišagić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track