COKA I LAKIĆ SE SVAĐAJU, PA MIRE, A MAJKA MU DALA BRUTALAN SAVET: Nikola progovorio o odnosu sa devojkom, pa doneo ZAKLJUČAK!
Foto: Printscreen/Happy

INTERVJU

COKA I LAKIĆ SE SVAĐAJU, PA MIRE, A MAJKA MU DALA BRUTALAN SAVET: Nikola progovorio o odnosu sa devojkom, pa doneo ZAKLJUČAK!

Rijaliti -

Nikola Lakić je progovorio o svom učešću u rijalitiju i odnosu sa ostalim ukućanima. Javnost posebno intrigira njegova romansa sa Aleksandrom Tasić Cokom.

Učestale rasprave Aleksandre Tasić Coke i tebe privlači veliku pažnju javnosti. Možeš li da kažeš šta se promenilo u vašem odnosu?

- Nikad nisam ni prestao da maštam da Coka bude majka našoj budućoj deci, ali s obzirom da smo jedno drugom u poslednje vreme uputili teške reči i da se sam boravak u vili otežava, ne znam. Umesto da ga maksimalno olakšamo, Coka već duže vreme pominje rečenicu: "Ne možeš sa mnom ovako napolju". Došao sam do zaključka da je možda bolje da sačekamo taj izlazak iz rijalitija i vidimo da li smo zaista jedno za drugo. Kao što je blizina učinila da se ovoliko volimo, videćemo šta se dešava kad smo razdvojeni.

foto: Printscreen/YT

Majka Marina javila se juče tokom programa i poručila ti da nastaviš kao solo igrač, da li ćeš je ispoštovati?

- Ja i jesam ušao u sezonu sedam kao solo igrač, kao i prethodne, a tako će i ostati, a to što sam se zaljubio ne menja apsolutno ništa u mom karakteru. Jedino što više vremena provodim sa devojkom, pa se i manje oseti prisustvo mene kao pojedinca. Mama mi želi najbolje i nikad se ne meša u moje izbore. već pokušava da mi da smernice kada sam zaslepljen ljubavlju.

Rekao si da si primetio da Coka koketira sa učesnicima u vili...

foto: Printscreen/Happy

- To je bila "fora" da bi drugi ukućani polemisali, ljudi koji nas ne podržavaju jedva čekaju nesuglasice. To što sam joj zamerio bilo je na početku i nema veze sa takmičarima. Mislite o tome...

5. Da li veruješ da bi nakon ovakvog ponašanja u zatvorenom prostoru, tvoja i Cokina veza opstala?

- Imam još uvek vere i nada da je ona ta, ali je bolje da se raziđemo kao ljudi, da pokušamo ovim što nismo zajedno da dokažemo jedno drugom, a pre svega ja sebi da je ona ta, jer sam ja upravo ta osoba koja je počela da sumnja, a ne zaboravite da sam ušao zbog sebe.

foto: Printscreen

Kurir.rs/Happy, Foto: Printscreen/Happy

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track