Najnovije vesti

DINA DOŽIVELA NERVNI SLOM! SVI TVRDE DA JE TRUDNA, A ONA NEĆE KOD GINEKOLOGA: Baki u neverici, hoće da napusti rijaliti, evo šta mu je poručila ŽENA!
Foto: Printscreen/Happy

LUDILO

DINA DOŽIVELA NERVNI SLOM! SVI TVRDE DA JE TRUDNA, A ONA NEĆE KOD GINEKOLOGA: Baki u neverici, hoće da napusti rijaliti, evo šta mu je poručila ŽENA!

Rijaliti

Ivan Marinković je svedok kada je Aleksandra Tasić Coka radila test, te on navodi da je sasvim siguran da je test zapravo radila Dina Galorini.

"Ja sam bio tu. Verujte mi da takvu euforiju nisam video u životu. Dina se sva tresla kada smo čekali rezultat, a činjenica je da je promenljivog raspoloženja, da jede non stop, a malo se i u ubucila. Baki, ponovo ćeš postati tata", rekao je on.

Bakiju se ovakva nagađanja nisu nimalo dopala. Međutim, produkcija je denseru omogućila je privatan poziv sa suprugom Bojanom.

foto: Printscreen/Happy

"Čuli smo se. Verujte mi da sam siguran da želim da odem kući. Ja ovo više ne mogu da izdržim, jer ja imam svoj život napolju. Meni se ovakva igra ne dopada uopšte. Ovo je otišlo predaleko", rekao je on.

"Kome da se dokazujem da idem kod ginekologa, zato što svi nešto pričaju vezano za nas? Šta treba da radim više? Dosta mi je ovoga", vikala je Dina.

Kada je Dina čula da se i Bakijeva supruga ljuti na njega zbog njihovog druženja, ona je totalno odlepila i počela da besni.

"Želim da napustim vilu. Svi samo mene osuđuju da se ja mešam u Bakijev brak. Ja sam došla da zaradim za sebe i svog sina. Njemu želim sve najbolje, ja sam bila njegov drugar. Svi osim Voljenke su me osuđivali da sam ja njegova ljubavnica. Ni ti Baki me nisi zaštitio", vikala je Dina.

foto: Printscreen/Happy

Kurir.rs, Foto: Printscreen/Happy

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...